• Ford levert 150 Ford Fiesta’s aan Centric
  • Centric is een IT-organisatie met, alleen al in Nederland ruim 3.700 klanten
  • Keuze voor Ford Fiesta wegens lage CO2-uitstoot en gunstige TCO

Ford Nederland levert in april 150 nieuwe Ford Fiesta’s aan IT-organisatie Centric. Het bedrijf koos voor de nieuwe Ford Fiesta Titanium, omdat het brandstofverbruik van dit model erg laag is en de prijs-kwaliteitsverhouding aantrekkelijk Lees verder

Centric is een IT-organisatie die alleen in Nederland al ruim 3.700 klanten bedient, met meer dan 200 Software, IT-outsourcing, Business process outsourcing en Staffing activiteiten.

De 150 Fiesta’s worden verdeeld over vier vestigingen: Gouda, IJsselstein, Son en Breugel en Hoogeveen. De eerste nieuwe Fiesta’s werden tijdens een feestelijke overhandiging geleverd op het hoofdkantoor in Gouda. Daarna volgt levering bij de andere vestigingen. De auto’s worden straks vooral gebruikt door professionals van Centric.

Bij de keuze van de nieuwe vloot speelde de CO2-uitstoot een belangrijk rol, aangezien maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat bij Centric. Een laag brandstofverbruik en een gunstige TCO (Total Cost of Ownership) waren eveneens belangrijke argumenten. De nieuwe Ford Fiesta voldoet aan al deze voorwaarden.

Ford Fiesta Titanium
De Ford Fiesta Titanium is luxe uitegrust en is standaard voorzien van de zuinige 74 kW / 100 pk 1.0 EcoBoost-motor. Alle auto’s zijn voorzien van het SYNC3 connectiviteitssysteem met voice control dat Apple Car Play en Android Auto ondersteunt. Tot de standaard voorzieningen behoren onder meer automatische airco, Driver Alert dat vermoeidheid bij de bestuurder signaleert, parkeersensoren, cruise control met speed limiter, Lane Departure Warning, verkeersbordherkenning en Wrong Way Alert.

De professionals van Centric gaan dus veilig en comfortabel de weg op. Bovendien zullen ze veel rijplezier beleven aan de Ford Fiesta, die steevast door autojournalisten wordt geroemd om het – in dit segment – ongeëvenaard prettige weggedrag.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com