• Ford levert eerste fleet deal uit met 25 Mustang Mach-E’s voor Royal HaskoningDHV
  • Wagenpark van Royal HaskoningDHV is 85% elektrisch en daarmee op weg naar volledig emissievrije leasevloot: Mach-E past volledig bij die ambitie
  • Relatie tussen Ford en Royal HaskoningDHV begon ruim 65 jaar geleden

Na de levering van de eerste Mustang Mach-E op Nederlandse bodem – die zelfs de eerste geleverde Mach-E in Europa bleek te zijn – komt de levering goed op stoom. Nederlandse Ford dealers zijn druk met het afleveren van de eerste orders aan klanten en ook de levering van de eerste fleet deal is vandaag een feit. Lees verder

Drie gelukkige medewerkers van Royal HaskoningDHV mochten vandaag in Amersfoort hun nieuwe zakenauto op gepaste afstand in ontvangst nemen. De levering van deze drie Ford Mustang Mach-E’s maakt deel uit van een order van in totaal 25 stuks, welke de komende weken geleverd zullen worden.

Mike van Gemund Fleetmanager Nederland van Royal HaskoningDHV: “We zijn blij de Ford Mustang Mach-E te kunnen toevoegen aan onze leasevloot. We hebben daarmee nu 476 vol-elektrische auto’s rijden of in bestelling. De Mustang Mach-E is een goed voorbeeld van de sprongen die autoleveranciers in de ontwikkeling van elektrisch rijden maken: de auto biedt alle comfort, ruimte en prestaties die je je kunt wensen. Een moderne elektrische auto doet echt niet meer onder voor een fossiel aangedreven auto.”

Langdurige relatie Ford en Royal HaskoningDHV
Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk bureau voor ingenieursdiensten, consultancy en projectmanagement. De samenwerking tussen Ford en Royal HaskoningDHV startte in 1956 in Dagenham in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen ruim 65 jaar heeft Royal HaskoningDHV diverse projecten voor Ford uitgevoerd op het gebied van onder meer ontwerp, constructie, (her)ontwikkeling van gebouwen, faciliteiten en infrastructuur op locaties van Ford.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com