• Groot 79 kWh accupakket en achterwielaandrijving: rijbereik van 544 km (WLTP)
  • Veel luxe aan boord, mogelijkheden voor personalisering
  • Vanaf € 43.750: SEPP-subsidie voor particulier, lage bijtelling bij zakelijke inzet

‘Limited Edition’ staat doorgaans voor veel luxe en een scherpe prijs. De nieuwe, elektrisch aangedreven Ford Explorer Limited Edition vinkt die punten af, maar gaat nog verder. Letterlijk zelfs. Dankzij de combinatie van een Extended Range accupakket (79 kWh) en achterwielaandrijving bedraagt de maximale range 544 kilometer (WLTP gecombineerd). Daarbij mag hij aanhangers met een gewicht tot 1.000 kg trekken én het opladen van de accu kan heel snel met maximaal 185 kW. Rijklaar is hij er al vanaf € 43.750. Voor particulieren komt hij daarmee in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950. Zakelijke rijders profiteren van een aantrekkelijk bijtelling. Lees verder

De Ford Explorer Limited Edition heeft een 150 kW/204 pk sterke elektromotor die de achterwielen aandrijft. In combinatie met het 79 kWh accupakket bedraagt de maximale actieradius 544 kilometer (WLTP gecombineerd). Bij een snellader is het accupakket met maximaal 185 kW (andere achterwielaangedreven modellen: tot 135 kW). Daarmee duurt het opladen van 10-80% circa 26 minuten.

Veel luxe, ook naar eigen smaak
De Explorer Limited Edition doet zijn naam eer met een héél complete uitrusting. Standaard inbegrepen zijn bijvoorbeeld 19 inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met massage- en geheugenfunctie, verwarming van stuur en voorstoelen, een digitaal instrumentenpaneel en het slimme, kantelbare 14,6″ SYNC® Move-touchscreen. Diverse hightech rijassistentiesystemen dragen bij aan veiliger, comfortabeler én relaxter reizen. Om alle luxe een extra persoonlijk tintje te geven, is er keuze uit diverse exterieurkleuren en opties.

Mét SEPP-subsidie, nog dit jaar rijden
Met de scherpe rijklaarprijs vanaf € 43.750 komt de Explorer voor particuliere rijders in aanmerking voor de aantrekkelijke SEPP-subsidie van € 2.950 voor volledig elektrische auto’s. Zo is hij al te rijden vanaf € 40.800. De scherpe catalogusprijs betaalt zich voor zakelijke rijders uit in een lagere bijtelling. Of hij nou zakelijk of privé wordt ingezet: de nieuwe Ford Explorer Limited Edition is nog dit jaar te rijden. De oplage is echter gelimiteerd.

Ontdek de Explorer Limited Edition hier.

###

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com