• Nummer 1.000 in handen van trouwe Ford-rijder

In de snelgroeiende SUV-markt in Nederland - liefst iedere vierde verkochte nieuwe auto is inmiddels een SUV - heeft de Ford Kuga zich ontwikkeld tot een vaste en populaire waarde. Met de EcoSport, Kuga en Edge is Ford een van de belangrijkste spelers in dit marktsegment. De nieuwe Kuga heeft het succes van zijn voorganger naadloos voortgezet en inmiddels heeft de 1.000ste nieuwe Ford Kuga zijn weg naar een eigenaar gevonden. Ford-dealer Schakel uit Schoonhoven leverde op 8 april Kuga nummer 1.000 af aan de familie Geurts uit Lopik. Lees verder

De 1.000ste Kuga komt in een warm Ford-nest terecht, want de heer Geurts is al vele jaren een trouwe Ford-rijder. Vóór de Kuga reed hij in een Focus en voor zijn eigen bedrijf doet een Ford Transit Custom trouwe dienst.

Henk Geurts: “Goed voorbeeld doet volgen, en net zoals zoveel andere automobilisten maak ik nu de overstap van een personenwagen naar een SUV. De combinatie van het weg- en rijgedrag van een personenwagen en de praktische gebruiksmogelijkheden en ruimte van een Sports Utility Vehicle maakte de keuze voor de hand liggend. Die keuze voor de Kuga was ook al eenvoudig, omdat ik uitstekende ervaringen heb met Ford en Ford-dealer Schakel. Tevens spreken de geavanceerde technologieën van Ford mij heel erg aan.”

Ford Kuga: praktisch en avontuurlijk
De nieuwe Kuga onderscheidt zich door een atletisch uiterlijk en een trendy styling, zowel van binnen als van buiten. Het is een praktische en avontuurlijk ogende SUV, levert prima prestaties en is superefficiënt. Er is al een Kuga leverbaar vanaf € 25.995,- (inclusief € 2.000, aankooppremie). Kuga nummer 1.000 van de heer Geurts is een ST-Line uitvoering en dus onder andere voorzien van een panorama dak, active park assist, 19 inch velgen, verwarmbare voorstoelen en verwarmbaar stuurwiel, SYNC3 en een wegklapbare trekhaak.

Schakel Autogroep: één van de grootste Ford-dealers in de Randstad
Schakel Autogroep is met vestigingen in Leidsche Rijn (FordStore), Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel & Schiedam/Vlaardingen één van de grootste Ford-dealers in de Randstad. Het zijn unieke vestigingen die gezamenlijk sterk en succesvol samenwerken in de Schakel Autogroep.

Schakel Schoonhoven is de eerste vestiging binnen deze dealergroep en inmiddels al meer dan 90 jaar actief! “Iedere verkoop is voor ons weer een klein feestje. En al helemaal als het iets speciaals betreft, zoals de verkoop van de 1.000ste Kuga aan een trouwe klant. We wensen de familie Geurts veel veilige kilometers en zijn overtuigd dat de Kuga hen zeer veel rijplezier en gebruiksgemak zal leveren,” aldus Jeroen de Pater, vestigingsmanager van Ford Schakel Schoonhoven.

De aflevering van de 1000ste Kuga is zowel te bekijken op de Facebook-pagina als op het YouTube-kanaal van Ford Nederland.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com