• Ford daagt gamers uit de snelste rondetijden van professionele coureur met Focus RS te evenaren op Gamescom
  • Snelste deelnemers aan ‘Tame the Track’-uitdaging winnen exclusieve Focus RS-circuitervaring
  • Winnaars worden op 23, 24 en 25 augustus per helikopter naar het circuit gevlogen om de Ford Focus RS in het echt te besturen
  • Focus RS, Ford GT en nieuwe Fiesta ST-Line worden van 22 t/m 26 augustus tentoongesteld op Gamescom

Ford daagt Forza Motorsport 6-spelers uit voor een topprestatie op Gamescom – de grootste interactieve gamebeurs van Europa in Keulen, van 22 t/m 26 augustus 2017. Lees verder

Om de nieuwe ‘Tame the Track’-uitdaging te winnen, moeten gamers de rondetijd evenaren van Ford Chip Ganassi Racing-coureur Harry Tincknell met de Focus RS op het circuit Spa-Francorchamps in België.

De snelste Tame the Track deelnemers worden op 23, 24 en 25 augustus per helikopter naar het circuit gevlogen om de Ford Focus RS in het echt te besturen, waarbij ze coaching krijgen van Ford GT-coureur Tincknell. De winnaars krijgen ook twee Recaro-stoelen en prijzen van B&O PLAY.

Gedurende het evenement zijn er meerdere kansen voor aanwezigen om de Focus RS-rijervaring te winnen door selfies te delen met de hashtag #tamethetrack vanuit het GIF-station in de Ford-stand. Geaccrediteerde media kunnen met elkaar de strijd aangaan en prijzen winnen op 22 augustus.

In Forza Motorsport 6 voor de Xbox One kan er met de Ford Focus RS worden geracet. Tevens is de zeer geavanceerde Ford GT-supercar – die op de voorkant van de game prijkt – beschikbaar als versie voor op de openbare weg en als raceauto, die door Tincknell werd bestuurd tijdens de 24 uur van Le Mans in het FIA World Endurance Championship.

De Focus RS, de Ford GT-raceauto en de nieuwe Fiesta ST-Line zijn het gehele evenement te zien bij de Gamescom-stand van Ford – Hal 8, Koelnmesse.

Vanaf 22 augustus om 09:00 is er aanvullende media informatie van Ford beschikbaar op http://gamescom2017.fordpresskits.com.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com