• Met het Ford Protect Service Plan kunnen bedrijfswagenklanten op onderhoudskosten besparen. Vanaf nu in Nederland aangeboden
  • Onderhoudscontracten mogelijk voor 3, 4 of 5 jaar, met een vastgesteld aantal kilometers en onderhoudsbeurten
  • Door Ford opgeleide monteurs en originele Ford-onderdelen houden bedrijfswagens in topconditie

Ford introduceert het nieuwe Ford Protect Service Plan voor bedrijfswagens, zodat bedrijven kunnen besparen op de kosten voor het onderhoud van hun wagenpark. Lees verder

De mogelijkheid om gepland onderhoud van tevoren in te kopen, biedt ondernemers en wagenparkbeheerders volledige kostencontrole en planningszekerheid. Omdat de speciaal opgeleide Ford-monteurs alleen gebruikmaken van originele onderdelen, blijven de auto’s in optimale conditie.

Maximale efficiency, minimale kosten
Fords prioriteit is om de bedrijfswagens zo efficiënt mogelijk op de weg te houden. Dit gebeurt met behulp van speciale apparatuur, gereedschap en training om alle aspecten van service, onderhoud en reparatie te dekken.

Klanten met het Ford Protect Service Plan kunnen auto’s laten onderhouden voor een vooraf overeengekomen aantal jaren, kilometers of onderhoudsbeurten. Het Ford Protect Service Plan is bedoeld om de Total Cost of Ownership te verlagen en bedrijven te helpen efficiënt te budgetteren.

Het Ford Protect Service Plan is aantrekkelijk geprijsd. Zo zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de 5+5 deal, waarmee het Ford Protect Service Plan en Ford Protect Verlengde Garantie direct worden afgesloten. Met het vooraf afkopen van het 3, 4 of 5 jarige onderhoudscontract* kan aanzienlijk worden bespaard in vergelijking tot de kosten van afzonderlijke onderhoudsbeurten. Bovendien biedt vooraf afkopen van onderhoud bedrijven de mogelijkheid om precieze begrotingen vast te stellen en zich in te dekken tegen prijsinflatie of onverwacht hoge rekeningen voor onderhoud.

Alle service- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerd personeel dat is opgeleid volgens de hoogste Ford-standaarden. Ook worden er alleen originele Ford-onderdelen gebruikt. Daardoor kan Ford garanderen dat het onderhoud betrouwbaar en duurzaam wordt uitgevoerd. Het Ford Protect Service Plan bevat ook 24/7 pechhulp via Ford Assistance Gold en een gratis gewassen bedrijfswagen na onderhoud.

Het Ford Protect Service Plan wordt aangeboden voor nieuwe Ford bedrijfswagens en rijdende Ford Bedrijfswagens tot 12 maanden oud. Het kan worden afgesloten via Ford-dealers of speciale Transit Centra.

Meer informatie over het Ford Protect Service Plan vind je hier.

*Slijtagedelen en reparaties zijn niet inbegrepen

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com