• Ford toont de nieuwste Ford Smart Mobility ontwikkelingen op het Mobile World Congress
  • Speech Ford President en CEO Mark Fields live te volgen om 14:00 CET op 22 februari
  • Ford Smart Mobility Game Challenge winnaar wordt later tijdens het MWC bekend gemaakt

Ford zal tijdens het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona een nieuw voertuig voor Europa introduceren, nieuwe geavanceerde in-car technologie onthullen en de details bekendmaken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Ford Smart Mobility. Lees verder

Ford President en CEO Mark Fields zal al dit nieuws in een keynote speech om 14.00 uur CET op 22 februari aankondigen. Bezoekers kunnen er zelf bij zijn in Auditorium 1, Hal 4 van de ‘Conference Village’.

Ford presenteert zich voor het vijfde achtereenvolgende jaar op ’s werelds grootste mobiele evenement. MWC trok vorig jaar maar liefst 94.000 bezoekers uit 200 landen. Dit jaar zal Fields de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, connectiviteit, customer experience, autonome voertuigen, data en analyses bespreken.

Ken Washington, vice-president Ford Research en Advanced Engineering, zal later de winnaars van de Ford Smart Mobility Game Challenge aankondigen. Dit gebeurt op de Ford-stand op de Fira Gran Via, Hal 3, stand #C20 om 10:00 uur CET op 24 februari. De Smart Mobility Game Challenge was eerder gelanceerd op Gamescom en daagde ontwikkelaars uit om concepten te bedenken die kunnen helpen om mobiliteitsoplossingen te bieden.

De Ford-stand, waar ontwikkelaars uitgedaagd worden om hun ideeën met elkaar te delen, is te vinden in hal 1, App Planet, stand #A38.

De Ford Mobile World Congress mediasite kan worden geraadpleegd vanaf 22 februari via: http://mwc2016.fordpresskits.com

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com