• Ford Ka nu scherper geprijsd dan meeste directe concurrenten
  • 0,0% rente actie via Ford Options

De Ford Ka is al vanaf de introductie een onderscheidend alternatief in het meest compacte segment. Naast krachtige aankoopmotieven als expressieve vormgeving, moderne betrouwbare techniek, een uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen en een laag brandstofverbruik, positioneert de Ka zich nu nog sterker met een aantrekkelijke vanafprijs van €8.995,-. Lees verder

Sinds de recente BPM-wijzigingen zijn de meeste directe concurrenten van de Ka aanzienlijk duurder geworden en zijn de vanafprijzen veelal de mijlpaal van € 10.000,- gepasseerd. Dat geldt echter niet voor de Ka, want twee uitvoeringen, de Ka Limited en Ka Style, hebben nog steeds een vanafprijs met vier cijfers. De Ka Limited heeft een prijskaartje van €8.995,- en de Ka Style kost €9.995,-.

De scherpe prijsstelling is niet ten koste gegaan van de uitrusting, want beide versies hebben een complete uitrusting conform de productfilosofie van Ford. Zo beschikt de Ka Style ondermeer over airconditioning, een radio / CD speler met AUX aansluiting, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, zijairbags in de voorstoelen en elektrisch bedienbare portierramen vóór. Een volwaardig en aantrekkelijk aanbod onder de €10.000,- grens.

Consumenten die nog meer luxe en comfort wensen, worden op hun wenken bediend met de Ka Titanium+. Dit model wordt boven de uitrusting van de Style geleverd met 15 inch multispaaks lichtmetalen velgen, chroom afwerking op portier- en kofferbakgrepen en uitlaatsierstuk, dashboard en portieren voorzien van sierdelen in parelmoer wit en elektrisch verstelbare- en verwarmbare buitenspiegels, en kost desondanks slechts €11.195,-.

Ford Options 
Een toenemend aantal consumenten maakt gebruik van het Ford Options-financieringsprogramma, waarmee de aanschaf van een nieuwe Ka financieel aantrekkelijk is. Ford Options is mogelijk vanaf €99 per maand bij een looptijd van 24 maanden. Dit lage tarief is mogelijk doordat via Ford Options geen rente wordt berekend en het inruilbedrag vooraf is vastgesteld. Dit unieke programma van Ford maakt het mogelijk om iedere 2 of 3 jaar in een nieuwe Ford te rijden. Na die periode heeft de klant drie mogelijkheden:
1. De auto inruilen voor een nieuwe Ford
2. De auto teruggeven
3. De auto houden (na betaling slottermijn)

Met de nieuwe, lage prijsstelling en het Ford Options-programma profiteren klanten van de fabrieksgarantie en de zekerheid van lage onderhoudskosten. Iedere 2 of 3 jaar is men verzekerd van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en technologie. Nog niet eerder was de aanschaf van een nieuwe Ford Ka financieel zo aantrekkelijk!

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com