• Privélease-aanbod Ford onderstreept met vijf zekerheden>
  • Keurmerk mede in samenwerking met Consumentenbond
  • Ford-rijden vanaf € 299 per maand via Ford Private Lease

Ford draagt met ingang van vandaag het Keurmerk Private Lease. Ford kreeg het keurmerk omdat het met Ford Private Lease als één van de eerste automerken in Nederland voldoet aan de voorwaarden om voor het keurmerk in aanmerking te komen. Met dit label is de consument, die kiest voor een nieuwe Ford via Ford Private Lease, automatisch verzekerd van de vijf zekerheden waar het Keurmerk Private Lease voor staat. Lees verder

Privélease, het leasen van een auto door particulieren, is sterk in opkomst. Met de toenemende populariteit groeit niet alleen het aantal aanbieders van privélease, maar ontstaat er tevens een groot verschil in voorwaarden en regels. Met de komst van het Keurmerk Private Lease, dat mede in samenwerking met de Consumentbond tot stand is gekomen, zijn die regels en voorwaarden nu aangescherpt en uniform. Het keurmerk is een kwaliteitsnorm waaraan Ford Private Lease voldoet en bestaat uit vijf zekerheden:

  1. Eerlijke voorwaarden
  2. Compleet product
  3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  4. 14 dagen bedenktijd
  5. Zekerheid bij klachten

Kort samengevat staat het Keurmerk Private Lease voor ‘veilig’, ‘verantwoord’ en ‘vertrouwd’, eigenschappen die bij Ford Private Lease standaard in de voorwaarden staan.

Ford Private Lease
Ford biedt consumenten die kiezen voor een nieuwe Ford al jarenlang de mogelijkheid tot privélease. Tegen een vast tarief per maand levert Ford o.a. een nieuwe Ka, Fiesta of Focus ‘all-in’. Dat betekent een nieuwe auto inclusief verzekering, houderschapsbelasting én onderhoud. Enkel de brandstof is niet inbegrepen. Daarmee biedt Ford een zorgeloos alternatief om de totale aanschaf- en gebruikskosten van een nieuwe auto maandelijks inzichtelijk te maken en overzichtelijk te houden. Met Ford Private Lease is een nieuwe Ford Fiesta bijvoorbeeld al te rijden vanaf € 299 per maand.

Keurmerk Private Lease
Het Keurmerk Private Lease is een onafhankelijk initiatief, heeft als doel de consument te beschermen en is tot stand gekomen in samenwerking met diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Meer informatie over private lease en het Keurmerk Private Lease is beschikbaar op de website van de Stichting Keurmerk Private Lease: www.KeurmerkPrivateLease.nl.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com