• Opleider van de mobiliteitsbranche zet dertien Fiesta’s in voor technische trainingen

Het werven én behouden van de beste technische medewerkers wordt een steeds grotere uitdaging. Om niet alleen nu, maar vooral ook in de toekomst de beste dienstverlening te kunnen garanderen, is Ford Nederland een nieuwe samenwerking aangegaan met Innovam, dé opleider van de mobiliteitsbranche. Lees verder

Ford Nederland heeft recentelijk haar trainingsprogramma geheel opnieuw ingericht. In het nieuwe programma spelen onder meer de vereiste kwalificaties op het gebied van auto’s met een geelektrificeerde aandrijflijn een nog grotere rol. Hierbij wordt het kennisniveau van alle technici getoetst en vervolgens vastgesteld welke op maat gemaakte opleidingen het beste bij hen passen. Met dit nieuwe opleidingsplan wordt elke technician intensief opgeleid tot ‘Ford Qualified Technician’ of ‘Ford Expert’.

13 x Fiesta mHEV als trainingsvoertuigen

Onlangs heeft Innovam 13 nieuwe mild hybride Ford Fiesta’s aangekocht. Onder het motto ‘samen groeien met Ford’ komen schoolverlaters én technici van universele autobedrijven in contact met de modernste technieken. De dertien Fiesta’s worden ingezet door Innovam en AutoNiveau, voor hun technische trainingen. De Fords zijn voor Innovam en AutoNiveau in de komende jaren perfecte trainingsauto’s. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën en systemen, waardoor ze kunnen worden ingezet voor uiteenlopende trainingen op het gebied van elektrificatie (mHEV), rij-assistentietechnologie en de modernste motortechnologieën. Innovam zet de nieuwe Fiesta’s onder andere in voor het trainen van studenten op moderne voertuigtechniek. AutoNiveau voor hun praktijktrainingen voor vaktechnici.

Over Innovam en AutoNiveau

Innovam is het kennis en opleidingscentrum van de mobiliteitsbranche. AutoNiveau, onderdeel van Innovam, is gespecialiseerd in het opleiden en coachen van medewerkers in de automotive branche. De organisatie ontwikkelt en verzorgt sinds 2005 online- en praktijkgerichte trainingen voor diverse importeurs, dealers, onderdelengrossiers en universele autobedrijven. De trainingen kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak welke direct toepasbaar is in de dagelijkse werkzaamheden van de trainees en die bijdragen aan het rendement van de klanten.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com