• Ruime, grote camper beleeft werelddebuut op Caravan Salon 2019 in Düsseldorf
  • 13 m3 interieurruimte, met een stahoogte van ruim twee meter
  • Aparte doucheruimte, slaapkamer en kitchenette
  • Ontworpen met camperspecialist Westfalia

Camperliefhebbers hebben eerder dit jaar kennis gemaakt met de nieuwe avontuurlijke Ford Transit Custom Nugget. Tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf onthulde Ford zijn grotere, nog meer veelzijdige en ruimere broer, de Big Nugget Concept. Lees verder

Net als het productiemodel Transit Custom Nugget heeft Ford de Big Nugget Concept samen met camperspecialist Westfalia ontworpen. De zes meter lange Big Nugget Concept is gebaseerd op de Ford Transit. Hij heeft de lange wielbasis en extra hoog dak en biedt 13 m3 aan interieurruimte met een stahoogte van meer dan twee meter.

De Big Nugget Concept maakt handig gebruik van de extra interieurruimte en biedt vier duidelijk gedefinieerde functionele ruimtes. Zowel de bestuurdersstoel als de passagiersstoel kan omgedraaid worden waarna er een comfortabele woon- en eetruimte ontstaat.

In het midden van de camper bevindt zich een aparte doucheruimte met een toilet en wastafel. Ook de kitchenette is centraal in de camper geplaatst en is onder meer voorzien van een 2-pits gaskookplaat, een grote wastafel en een koelkast met een inhoud van 70 liter. Achter in de camper kunnen twee volwassenen de nacht comfortabel doorbrengen in een twee meter lang tweepersoonsbed. Ook in de woonruimte vinden twee volwassenen desgewenst een aangename slaapplek.

Met de Big Nugget Concept onderzoekt Ford de mogelijkheid van een Europese marktintroductie van de camper, naast de pas geïntroduceerde Transit Custom Nugget.

De nieuwe Ford Big Nugget Concept is tijdens de Caravan Salon te zien in Hall 14, stand D 40. De kampeerbeurs duurt nog tot en met zondag 8 september 2019.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com