• President en CEO van Ford Mark Fields en Executive Vice President en President van Ford Europa Jim Farley onthullen nieuwe Ford Fiesta op speciaal "Go Further"-evenement
  • Ook nieuws over Ford Smart Mobility, brandstofbesparingstechnologie en bedrijfswagens tijdens Go Further
  • Go Further kan op 29 november vanaf 20:00 uur CET live online worden gevolgd of in zes talen worden teruggekeken. Aanvullende media informatie en beelden op korte termijn beschikbaar op gofurther.fordpresskits.com

President en Chief Executive Officer van Ford Motor Company Mark Fields en Executive Vice President en President van Ford Europa Jim Farley zullen de nieuwe Ford Fiesta onthullen op het speciale "Go Further"-evenement op 29 november in Keulen.

Ford maakt tevens details bekend over de Smart Mobility, heeft nieuws over een brandstofbesparingstechnologie, en onthult nieuwe bedrijfswagens voor een publiek van 2.500 dealers, medewerkers en pers in de productiefaciliteit in Niehl, Keulen – de thuisbasis van de nieuwe Fiesta.

“De nieuwe Fiesta wordt de beste uiting van waar Ford voor staat – beminnelijk, leuk, sportief om in te rijden en een ongeëvenaarde persoonlijkheid die trouw blijft aan de geest van de iconische compacte auto die in de afgelopen 40 jaar al verschillende generaties klanten heeft verheugd”, aldus Farley.

Fields en Farley staan tijdens het evenement op het podium, samen met leden van Ford-teams uit heel Europa die hebben geholpen het bedrijf te transformeren.

Het evenement begint op 29 november om 20:00 uur CET, en kan live worden gevolgd of worden teruggekeken in het Engels, Frans,* Duits,* Italiaans,* Spaans* en Turks.* Persberichten, foto’s, video’s en aanvullende media zijn beschikbaar op gofurther.fordpresskits.com.

*Simultaneous translation

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com