• Ford Performance biedt nieuwe Ford GT twee productiejaren langer aan, waarmee de supercar van koolstofvezel in totaal vier jaar wordt geproduceerd
  • Potentiële klanten die zich al hebben ingeschreven voor aankoop van een Ford GT hoeven alleen hun aanvraag aan te passen wanneer volgende inschrijvingsperiode begin 2018 opnieuw van start gaat
  • Extra productie ondersteunt besluit van Ford Performance om gedurende vier jaar met Ford GT te racen in zowel IMSA als World Endurance Championship (WEC)

Potentiële klanten en fans van de Ford GT kunnen zich verheugen nu Ford Performance de productie van de nieuwe supercar van koolstofvezel met twee jaar verlengt. De aankondiging werd gedaan direct nadat er brieven naar potentiële klanten zijn gestuurd om ze op de hoogte te stellen van hun inschrijfstatus voor de aankoop van de auto.

De extra productie ondersteunt het recente besluit van Ford Performance om gedurende vier jaar met de Ford GT te racen in zowel de IMSA als de World Endurance Championship (WEC).

“Omdat we niet genoeg Ford GT’s kunnen bouwen voor iedereen die zich heeft ingeschreven, gaan we extra auto’s produceren om te proberen meer van onze meest loyale Ford-ambassadeurs tevreden te stellen”, aldus Dave Pericak, Global Director van Ford Performance. “We willen de Ford GT exclusief houden, maar tegelijkertijd weten we hoe onmisbaar deze klanten zijn voor ons merk.”

Productiejaar drie is bedoeld voor toewijzingen aan kandidaten die op de wachtlijst zijn geplaatst; eerder opgeschorte inschrijvingen en personen die de eerste inschrijfperiode hebben gemist, krijgen in productiejaar vier een nieuwe kans. De inschrijvingsprocedure voor het vierde productiejaar gaat begin 2018 opnieuw van start. Degenen die zich al hebben ingeschreven voor de auto, hoeven alleen hun aanvraag te updaten.

“De Ford GT heeft racen in het bloed”, aldus Raj Nair, Executive Vice President, Product Development en Chief Technical Officer bij Ford. “Het model voor op de weg en de raceauto blijven gedurende de komende vier jaar zij aan zij voortleven, waarbij we volop de mogelijkheid hebben om nieuwe technologieën op of buiten het circuit te testen en waar te maken.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com