• Ford Nederland presenteert eerste twee gecertificeerde ombouwers voor bedrijfswagens
  • Ford Qualified Vehicle Modifiers (QVM): erkende ombouwpartners voor maatwerkoplossingen volgens kwaliteits- en veiligheidsnormen Ford Bedrijfswagens
  • Snoeks Automotive uit Nieuw-Vennep en Tribus uit Utrecht sluiten zich als eerst aan

Ford Nederland heeft de eerste gecertificeerde ombouwers aan zijn Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Snoeks Automotive en Tribus hebben hun certificaten ontvangen uit handen van het QVM-team van Ford Motor Company. In 2019 zal het QVM programma verder worden uitgebreid met nog eens vijf ombouwpartners. Lees verder

Ford Qualified Vehicle Modifiers zijn erkende ombouwpartners die maatwerkoplossingen bieden volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voorschrijft. De ombouwpartners moeten bewijzen dat de voertuigen zijn omgebouwd volgens Fords Body and Equipment Mounting Manual. Daarnaast moeten ze een uitgebreid kwaliteitsproces geïmplementeerd hebben en voor de ombouw een garantie bieden die overeenkomt met de garantievoorwaarden van Ford.

“Ondernemingen vertrouwen op de capaciteit en duurzaamheid van de Ford Transit range. Als het sterkst groeiende bedrijfswagenmerk in Nederland dragen we met dit programma, volledig goedgekeurd door Ford, bij aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de Transit range. Daarmee willen wij tegemoet komen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. De QVM erkenning verzekerd klanten immers van de best mogelijke service en het juiste materiaal”, aldus Daan Koppert, manager Commercial Vehicles van Ford Nederland.

Snoeks Automotive
Snoeks biedt met modificatieconcepten voor bedrijfswagens de mogelijkheid om nieuwe voertuigvarianten te creëren, zoals dubbele cabines voor de Ford Transit en Transit Custom. Deze kunnen naadloos geïntegreerd worden in het productaanbod en de processen van zijn partners. Snoeks is toonaangevend door continue innovatie op het gebied van design, veiligheid, comfort, materiaalgebruik en inbouwgemak.

Tribus
Tribus verstrekt een volledig gamma van mobiliteitsoplossingen gericht op personenvervoer, waaronder rolstoeltoegankelijk vervoer. De innovaties van Tribus maken van de Ford Transit en Transit Custom multifunctionele voertuigen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com