• Ford Transit nu gratis uit te rusten met opties t.w.v. € 2.000,-
  • Nieuwe Transit Custom Economy Edition met extra inruilvoordeel van € 2.000,- al te rijden vanaf € 16.900,-

De Ford Transit is enkele maanden geleden door een kritische vakjury uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2015’. Het nieuwe grootste model van de uitgebreide Ford Transit bedrijfswagenrange overtuigde op belangrijke punten, van kilometerkostprijs en functionaliteit tot uitstraling, en liet daarmee al zijn concurrenten achter zich. De Transit is nu extra aantrekkelijk omdat er tijdelijk door klein zakelijke klanten t.w.v. € 2.000,- aan opties uit de prijslijst aangevinkt mag worden, zonder dat er daarvoor één Euro extra op de factuur komt te staan. Lees verder

Transit Custom Economy Edition
Opmerkelijk aan de bestelauto van het jaar verkiezing was dat Ford naast de hoofdprijs ook de tweede plaats in de wacht sleepte. Achter de trotse winnaar eindigde de Transit Custom – de medium size bestelauto die vorig jaar als beste uit de bus kwam – in het totaalklassement ruim vóór al zijn andere concurrenten. De Transit Custom is sinds kort leverbaar als Economy Edition. Deze uitvoering is standaard voorzien van een bijrijdersbank, achterdeuren en een GVW van 2.700kg. Na aftrek van € 2.000,- extra inruilvoordeel is de Transit Custom Economy Edition leverbaar voor € 16.900,-. Optioneel kan er voor een meerprijs van € 1.200,- voor het ´Cool & Connected Pack´ gekozen worden. Dit pakket omvat airconditioning en een radio/cd- speler met Bluetooth connectiviteit en stuurwielbediening.

IJzersterke score op belangrijkste criteria
In de Bestelauto van het Jaar verkiezing scoorde de Ford Transit met name op de zwaarst wegende criteria Kilometerkostprijs, Functionaliteit en Kwaliteit importeur/dealernetwerk. Daarmee legde het model de basis voor de zege. Ook op het minst zwaar meetellende (maar voor ondernemers net zo belangrijke!) aspect van Uitstraling scoorde de Transit, met maximale punten.

Transit Centrum Dealers: voorrang voor ondernemers!
Een belangrijke factor in het succes van de nieuwe Transit-lijn is de kwaliteit van het dealernetwerk. Gerard Bolder, Managing Director van Ford Nederland: “We hebben inmiddels een landelijk dekkend netwerk van 21 Transit Centrum Dealers. Dat zijn Ford bedrijfswagenvestigingen die alle kennis, service én ruime openingstijden bieden voor ondernemers. Daar krijgen bedrijfswagenklanten voorrang in de werkplaats zodat ze altijd zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen met hun Transit. Daarmee bieden we de klant niet alleen prijswinnende bedrijfsvoertuigen, maar ook de beste service, voor optimaal rendement.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com