• Ford ontwikkelt gezinsspellen voor in de auto
  • Speel onderweg in de auto ‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’
  • Download en speel verschillende spellen voor thuis en onderweg op FordFamilyFunHub.com

De zomervakantie is begonnen en veel Nederlanders stappen in de auto richting een vakantiebestemming in binnen- of buitenland. Eén uitdaging waaraan ouders zich wagen tijdens een road trip: de kinderen in de auto bezighouden terwijl ze onderweg zijn. Lees verder

Om de kids te vermaken, heeft Ford een verzameling spelletjes voor in de auto, activiteiten en hersenkrakende quizzen gemaakt. Een aantal zijn speciaal ontworpen om onderweg online te spelen en andere kun je vooraf printen op papier. Van memory tot I Spy (‘ik zie ik zie wat jij niet ziet’).

Het spel I Spy moedigt kinderen aan om hun omgeving in zich op te nemen terwijl ze bekende objecten die ze onderweg tegenkomen afvinken, zoals een brug, caravan of benzinestation. Tegelijkertijd leren ze spelenderwijs woorden in de Engelse taal. Wie-o-wie is het snelst en vinkt als eerst alle objecten af?

Onderweg kan er ook online memory worden gespeeld via bijvoorbeeld de iPad. Wiens geheugen is het scherpst? Deze, en andere leuke spellen, kunnen worden gedownload op FordFamilyFunHub.com.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com