• Ontvang van 1 maart tot en met 12 april bij een Ford APK-keuring een set gratis ruitenwissers
  • Een nieuw seizoen breekt aan: tijd voor goed zicht en dus nieuwe ruitenwissers

Met de lente in zicht, geeft Ford bij een Ford APK-keuring tijdelijk een set ruitenwissers ter waarde van € 35 cadeau. De actie loopt van 1 maart tot en met 12 april en geldt voor alle Ford personen- en bedrijfswagens. Lees verder

Ruitenwissers hebben het zwaar te verduren tijdens de natte wintermaanden en bij vorst. Voor optimaal zicht raadt Ford aan ze tijdig te vervangen; goed zicht draagt immers bij aan de verkeersveiligheid. Naast het nadeel van een beperkt zicht, laten slechte ruitenwissers zich vaak horen, wat best irritant kan zijn. Ford lanceert van 1 maart tot en met 12 april een APK-actie voor álle Ford personen- en bedrijfswagens, waarbij de ruitenwissers aan de voorzijde – ter waarde van minimaal € 35 – gratis zijn inbegrepen.

Overzichtelijk keuringsrapport
De jaarlijkse periodieke APK-keuring komt de verkeersveiligheid en het milieu ten goede. Bij de Ford-dealer ontvangen klanten na een Ford APK-keuring standaard een overzichtelijk keuringsrapport met daarin eventuele reparatie-, afkeur- en adviespunten. Alvorens reparaties door te voeren, worden Ford-rijders door hun dealer vooraf geïnformeerd over de aandachtspunten.

Expertise inbegrepen
Voor deze Ford APK-keuring vraagt de Ford-dealer slechts € 29, waarbij de expertise en apparatuur om de APK professioneel uit te voeren zijn inbegrepen. In combinatie met een onderhoudsbeurt kost de APK bij Ford zelfs slechts € 19. Klik hier om een APK-afspraak te plannen bij een Ford-dealer in de buurt.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com