• Fleet-team Ford met benoeming De Mots verder versterkt
  • Wijzigingen in regelgeving voor bijtelling in 2017 leggen meer nadruk op kwaliteiten van product en organisatie achter het product

De verkoop van auto’s aan zakelijke klanten, en dan met name grote wagenparken, speelt een belangrijke rol voor auto-importeurs en -dealers. Een rol die mede door nieuwe gebruiks- en financieringsvormen steeds belangrijker wordt. Ludo de Mots is bij Ford Nederland benoemd tot Fleet Manager om het succes van Ford op dit gebied verder te vergroten. Per 1 september 2016 treedt De Mots aan in zijn nieuwe functie.

Ludo de Mots heeft een brede ervaring opgedaan binnen diverse posities bij Ford. Hij kwam in 2000 bij Ford Nederland in dienst en vervulde uiteenlopende functies binnen de marketing- en salesafdelingen. Van 2008 tot 2010 was De Mots in Engeland werkzaam voor Ford of Europe op de afdeling Sales Planning. Hier was hij verantwoordelijk voor verschillende Europese markten. Zijn huidige functie, Field Operations Manager, heeft De Mots ruim 2 jaar vervuld.

Ludo de Mots
Ludo de Mots: “Ik vermijd het woord uitdaging, maar kijk er wel naar uit om aan de slag te gaan met het professionele en gedreven Fleetsales-team van Ford Nederland en samen in contact te treden met bestaande en nieuwe klanten. De fleetmarkt wordt in 2017 nog interessanter, omdat de nieuwe regelgeving voor de bijtelling dan van kracht wordt. Wagenparkbeheerders en bedrijven met grote vloten zullen weer primair kijken naar het product en de organisatie achter dat product. En de keuze voor voertuigen niet meer alleen af laten hangen van belastingvoordelen. Ford is een krachtige speler in de fleetmarkt, omdat wij met het brede productgamma iedere ondernemer en wagenparkbeheerder kunnen bedienen. Zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens. Overigens hoeven potentiële kopers niet te wachten tot 2017, want Ford heeft recent de aantrekkelijke Lease Editions gelanceerd, waarmee zakelijke rijders profiteren van een nog beter aanbod.”

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland: “Met de benoeming van Ludo is onze zakelijke dienstverlening weer op volle sterkte. Met onze programma’s en uiteraard het ijzersterke productportfolio kan Ford aan iedere wens van zakelijke klanten voldoen. Ik wens Ludo veel succes in zijn nieuwe job.”

Ford volledig ingesteld op de zakelijke markt
Met Ford Credit en Ford Lease is het merk van de Blue Oval volledig ingesteld om de zakelijke markt optimaal te bedienen. Met Ford Financial Lease verleent Ford een pasklare financiering voor een zakelijke auto, terwijl met Ford Full Operational Lease en Ford Nett Operational Lease een op maat gesneden leasecontract kan worden opgesteld. De zorg van onderhoud en reparatie wordt met Ford Global Maintenance volledig uit handen genomen. Deze optimale service voor zakelijke klanten wordt mogelijk gemaakt door Ford Credit, één van ‘s werelds grootste autofinancieringsmaatschappijen en gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende lease- en financieringsvormen.

Service op maat voor elk wagenpark
Elke Ford dealer biedt een scala aan services die er voor zorgen dat het wagenpark van onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzetbaar blijft. Intensief getrainde en gekwalificeerde professionals zorgen er voor dat iedere Ford in topconditie blijft. Ford Assistance zorgt indien noodzakelijk voor continuïteit en mobiliteit, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast biedt Ford transparante onderhoudsprijzen en vervangend vervoer. Maatwerk voor de ondernemer is daarbij een speerpunt.

Specifiek voor bedrijfswagens is er een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde Transit Centrum dealers. De Transit Centrum dealer biedt ruimere openingstijden en Transit Priority Service, waarbij er voorrang is voor spoedklussen aan bedrijfswagens. Mocht een klant buiten openingstijden dienstverlening nodig hebben, dan is Ford OneCall altijd bereikbaar!

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com