Beste mediarelatie,

In deze periode van het jaar is het terugblikken en vooruitkijken. 2018 was voor Ford een mooi, maar zeker ook een uitdagend jaar. Mooi met een succesvolle introductie van de Focus-familie en de vernieuwde Transit Courier en Connect, uitdagend door WLTP dat met hagelnieuwe modellen als de Fiesta en de Focus zeker zijn impact had.

In 2019 staat er voor Ford weer veel moois op de kalender. Begin van het jaar lanceren wij de facelift van de Mondeo, inclusief de introductie van de Mondeo Hybrid in Wagon uitvoering. Ook komt de vernieuwde Ford Edge naar Nederland. Later in het jaar is er voor de liefhebbers van het betere stuurwerk iets om naar uit te kijken, in de vorm van de nieuwe Focus ST.

Op het gebied van elektrificatie heeft Ford in 2019 veel te melden. Zeer binnenkort maken wij daarover meer bekend. In april presenteren we alle mHEV, HEV, PHEV en EV-producten die in de nabije toekomst op de markt komen. Uiteraard is er in deze line-up een glansrol weggelegd voor onze succesvolle bedrijfswagens met de introductie van de vernieuwde ‘grote’ Transit (mHEV) en de Transit Custom PHEV later in 2019.

Op bijgaande foto is voor sommigen wellicht een nieuw gezicht te zien. Vanaf september versterkt Maxime Estié ons team op het gebied van social media en de verzending van onze persberichten. Namens Ford wensen wij je een gelukkig, gezond en succesvol nieuwjaar!

Maxime, Sebastiaan en Marcia

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com