• Ford kondigt eerste “wit-op-wit” styling aan voor Mustang
  • In het interieur en exterieur van de Mustang Mach-E zijn elementen en details voorzien van kraakheldere witte afwerkingen
  • Frost White pakket is exclusief verkrijgbaar op Mustang Mach-E Extended Range met vierwielaandrijving

Als je dacht dat de volledig elektrische Mustang Mach-E niet cooler kon worden, heb je het mis. Ford kondigt namelijk een nieuw Frost White pakket aan, dat met zijn kraakheldere witte afwerkingen en details binnenin en buiten, hoofden zal doen draaien. Lees verder

Het is de eerste keer dat Ford een “wit-op-wit” styling aanbiedt voor een Mustang-model. Het nieuwe pakket wordt geleverd met de Star White Metallic tri-coat carrosseriekleur en bevat unieke Star White buitenspiegelkappen en wielkastlijsten.

Zelfs de iconische ponybadges zijn voor en achter in Oxford White uitgevoerd. De kenmerkende 19 inch aluminium wielen hebben een blank-metalen afwerking met in Oxford White gespoten uitsparingen.

Ook in het interieur heeft Ford een “cool” thema toegepast. De stoelen, armsteunen in de middenconsole en deurpanelen zijn afgewerkt in de kleur Light Space Grey. De badge op het stuurwiel is Oxford White en de look wordt op het instrumentenpaneel afgemaakt met een decoratief element in een Bright Silver zeshoekig patroon.

Het Mustang Mach-E Frost White pakket is exclusief verkrijgbaar op de Mustang Mach-E Extended Range met vierwielaandrijving1  en de Technology Pack+ optie. Het pakket zal later dit jaar te bestellen zijn.

# # #

1 Ford Mustang Mach-E levert tot 540 km WLTP gehomologeerd volledig elektrisch rijbereik met de Extended Range versie met vierwielaandrijving.

De opgegeven WLTP-brandstof-/energieverbruiken, CO2-emissies en elektrische actieradius worden bepaald volgens de technische eisen en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151. De toegepaste standaardtestprocedures maken een vergelijking tussen verschillende voertuigtypes en verschillende fabrikanten mogelijk.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com