• Weg terug vinden bij off-road rijden wordt gemakkelijk met broodkruimel-navigatie
  • Ranger Raptor ontworpen door Ford Performance om meest uitdagende off-road omstandigheden te trotseren
  • Eind dit jaar is de Ranger Raptor in Nederland te bestellen

Broodkruimels waren niet ideaal voor Hans en Grietje om hun weg terug te vinden (spoileralert: stenen werkten een stuk beter). Maar broodkruimels zijn wel perfect voor off-road rijders. Lees verder

In Nederland kunnen we het ons misschien niet voorstellen, maar bij het doorkruisen van een land als Marokko, Zuid-Afrika of Australië, kan het vinden van herkenningspunten en markeringen moeilijk zijn. Om dit probleem te verhelpen dropt de nieuwe Ford Ranger Raptor iedere seconde een ‘broodkruimel’ of pin, zodat bestuurders gemakkelijk hun weg terug kunnen vinden naar hun startpunt.

Bekijk de video hier: https://www.youtube.com/watch?v=htqKGqOxaDU

“Of het nu voor werk of voor avontuur is, de nieuwe Ranger Raptor houdt ervan off-road uitgelaten te worden,” zegt Nederlander Leo Roeks, Director, Ford Performance. “Broodkruimel-navigatie is een simpele, maar effectieve manier om bestuurders off-road hun weg terug te helpen vinden. Waar ze ook rijden.”

Met meer dan 26.700 verkochte exemplaren in de eerste helft van 2019, is de Ford Ranger de meest populaire pick-up in Europa. De nieuwe Ranger Raptor, ontwikkeld door Ford Performance, is ontworpen om op snelheid de meest uitdagende off-road gebieden in de wereld te doorkruisen. De Ranger Raptor wordt aangedreven door een efficiënte 2.0-liter Bi-turbo EcoBlue-dieselmotor en heeft race vering met FOX schokdempers. Vanaf eind dit jaar is de Ranger Raptor ook in Nederland te bestellen.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com