• Jaarlijkse Ford Family Day op terrein van Nationaal Militair Museum
  • Fiesta ST beschikbaar voor proefritten
  • Nieuwe Ford Focus voor het eerst in Nederland te zien

De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Ford Focus is een primeur voor de bezoekers van de Ford Family Day. Ook kunnen de Ford liefhebbers proefrijden met de Fiesta ST en krijgen ze de mogelijkheid om hun eigen Ford voor een straaljager te fotograferen. Lees verder

De Focus staat dit jaar centraal op de Ford Family Day. Natuurlijk vanwege het 20-jarig jubileum, maar meer nog omdat er een geheel nieuwe generatie aankomt. Tijdens de Family Day is de nieuwe Focus voor het eerst in Nederland te zien. De Focus verschijnt pas eind juni in de showrooms van de Nederlandse Ford dealers.

Het tweede Ford-model dat op de Family Day voor het voetlicht gebracht wordt is de Fiesta ST. Ford Europa zorgt dat er vier demo exemplaren gereedstaan. Potentiele klanten hebben de mogelijkheid om tijdens de Ford Family Day direct een proefrit te maken.

De Ford-clubs die dit jaar aanwezig zijn, maken het feest nog leuker. Ze verzorgen namelijk een line-up van alle voorgaande Focus-generaties. Zo kun je direct de uiterlijke verschillen zien met de nieuwkomer. Autojournalist Carlo Brantsen (schrijft o.a. voor Carros Magazine) verzorgt de presentatie en zal een groot aantal liefhebbersauto’s op het podium ontvangen. Elke club mag enkele bijzondere auto’s van de clubleden selecteren voor een interview bij Carlo op het podium.

Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te beleven. De Ford Family Day is zondag 1 juli van 11.00 tot 16.00 uur te bezoeken op het terrein van het Nationaal Militair Museum, dat voor de gelegenheid met €4,- korting te bezoeken is. Een bezoek aan de Ford Family Day is zoals altijd gratis.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com