• Ludo de Mots nieuwe Manager Passenger Cars
  • Roland Roordink vervangt Ludo de Mots als Fleet Sales Manager
  • Robert Hoen gaat met vervroegd pensioen

Ludo de Mots (41) is per 1 oktober 2019 Manager Passenger Cars bij Ford Nederland en heeft hiermee het stokje van Robert Hoen (60) overgenomen. De opvolger van Fleet Sales Manager Ludo de Mots is Roland Roordink (37).

Robert Hoen zal na ruim 33 jaar in dienst te zijn geweest bij Ford, genieten van zijn vervroegd pensioen. De laatste negen jaar heeft Robert bijgedragen aan het sales resultaat van Ford in Nederland. In 1986 startte hij bij Ford Credit, waar hij verschillende functies in zowel de binnendienst als buitendienst heeft bekleed. In 1995 startte hij bij Ford Nederland als Zone Manager in de buitendienst. Robert heeft per 1 oktober het stokje overgedragen aan Ludo de Mots.

Ludo, voorheen Fleet Sales Manager bij Ford Nederland, zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Johan Claassen. De afgelopen drie jaar heeft Ludo de functie van Fleet Sales Manager bekleed. Zijn loopbaan startte bijna 20 jaar geleden bij Ford Nederland. In de afgelopen 20 jaar vervulde hij verschillende functies in Marketing en Sales, in zowel het binnen- als het buitenland.

In zijn nieuwe rol als Manager Passenger Cars zal Ludo werken aan een verdere groei van het Nederlandse marktaandeel van personenauto’s van Ford. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. We gaan ons modellen aanbod op korte termijn nog verder uitbreiden met onder andere de nieuwe Ford Puma en nieuwe Ford Kuga. Kort daarna komt ook de nieuwe Ford Explorer en tegen eind 2020 kunnen we ook nog een volledig elektrische SUV verwachten. Ik kijk ernaar uit om deze modellen samen met het ervaren personenauto-team van Ford Nederland in de markt te zetten”, aldus Ludo de Mots.

Roland Roordink wordt per 1 november 2019 Fleet Sales Manager bij Ford Nederland. Roland kwam in 2006 in dienst bij Ford Nederland. De afgelopen 3 jaar werkte hij als Product Manager van de Ford Fiesta bij Ford Europa in Keulen. Roland Roordink: “Na mijn jarenlange ervaring bij Ford Nederland in Marketing en Sales en mijn assignment bij Ford Europa in Keulen is dit een heel mooie uitdaging. De fleetmarkt is volop in beweging en een ontzettend belangrijk onderdeel van de business van Ford in Nederland. Ik zie ernaar uit om dit met het team verder uit te bouwen.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com