• Deelnemers kunnen in hun eigen filmtrailer acteren en stunts uitvoeren
  • Uitleg over klassieke Hollywood-stunts van professionele stuntrijder, scènes worden toegevoegd aan "Go Faster"-trailer
  • Deelnemers acteren tevens in scènes in microstudio's, voor een echt voorproefje van hoe het voelt om filmster te zijn

Het is misschien wel de coolste baan die er bestaat en nu krijgt iedereen de kans om gedurende één dag stuntrijder te zijn en zichzelf te zien op het witte doek. Lees verder

Tijdens de overrompelende Go Faster-ervaring van Ford leren professionele stuntrijders deelnemers hoe ze indrukwekkende stunts als driften moeten uitvoeren en zelfs hoe ze met behulp van de handrem kunnen inparkeren.

Vervolgens mogen ze verschillende bloedstollende manoeuvres uitvoeren in een Focus RS, terwijl ze een achtervolgende Ford Mustang moeten afschudden. Dit alles wordt gefilmd met behulp van hoogwaardige camera’s op een professionele filmset. De scènes worden gekoppeld aan acteerscenes, waarbij de deelnemers als hoofdrolspeler ‘Wheels’ in de filmtrailer van “Go Faster” mogen spelen. In Go Faster moet ‘Wheels’, een voormalig autocoureur, een ontsnapping in goede banen leiden om ervoor te zorgen dat de overval op een casino lukt.

“Dit is een unieke kans om stunts uit te voeren achter het stuur van een Focus RS en om jezelf terug te zien in een volledige filmtrailer”, aldus Andrew Merryweather, Brand Experience Manager bij Ford. “Het is een combinatie van cinema en stuntlessen, verpakt in een productie in Hollywood-stijl. Deelnemers worden verwend met een onvergetelijk dagje uit. De uiteindelijke, trailer krijgen de deelnemers mee om aan hun vrienden te tonen.”

De voorverkoop van kaarten voor Ford Go Faster in Londen is gestart. Kaarten kosten £ 99 en het evenement loopt van 13 tot 22 oktober. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelnemers ontvangen vooraf een call-sheet, een storyboard en een script voordat ze arriveren op de enorme filmset in Barking in het oosten van London. Hier zullen ze zelf ervaren hoe het is om gedurende één dag de coolste persoon op de set te zijn.

Ga voor meer informatie naar: Ford.to/gofasterFBUK

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com