• Ford onthult de geheel nieuwe Focus RS tijdens een speciaal evenement in Keulen, Duitsland. Het evenement is wereldwijd live te volgen om 13:45uur op dinsdag 3 februari
  • De onthulling van de derde generatie Focus RS vindt plaats in de stad waar de RS-badge ooit is ge├»ntroduceerd
  • Onthulling en presentatie live te bekijken via: http://www.gofurtherlive.com

De geheel nieuwe Ford Focus RS zal op 3 februari om 13:45 uur worden onthuld tijdens een speciale presentatie in Keulen, Duitsland. Het evenement vindt plaats op het terrein van Ford Europa waar de RS-badge 48 jaar geleden is geïntroduceerd. Lees verder

Naast het onthullen van de derde generatie van de Ford Focus RS, zal tijdens het evenement ook de innovatieve en technologische vooruitgang van de RS uitgelicht worden.

Gastheren van het evenement zijn Jim Farley, executive vice president en president van Ford in Europa, het Midden-Oosten en Afrika; Raj Nair, Group Vice President, Global Product Development en Ford of Europe; Joe Bakaj, Vice President, Product Development. Zij zullen dinsdag door een aantal zeer speciale gasten worden bijgestaan om mee te praten over de 30e Ford met RS-badge.

Het evenement is via livestreaming te volgen op http://www.gofurtherlive.com op 3 februari vanaf 13:30uur. Een volledig persbericht en meer media uitingen zullen beschikbaar worden gesteld op http://focusrs.fordpresskits.com om 14:30uur op 3 februari.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com