Met ingang van 1 juli 2021 wordt Thomas van der Meer (34) aangesteld als FCSD Manager van Ford Nederland.

Thomas is sinds 1 februari 2019 werkzaam bij Ford Nederland. Hij startte als Zone Manager FCSD. Inmiddels vervult hij sinds januari 2020 de rol van Service Manager waarin hij onder andere verantwoordelijk is voor de afdelingen techniek, garantie, klantenservice en technische trainingen. Zo heeft hij bijvoorbeeld samen met trainingsinstituut Innovam de Ford Training Academy opnieuw vormgegeven en gecentraliseerd.

Thomas heeft ruime ervaring in de automotive en is in diverse management functies actief geweest. Zo is hij voor zijn loopbaan bij Ford sinds 2013 werkzaam geweest als Aftersales Manager binnen de Pala Group (BMW & MINI).

Thomas: “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en kijk er naar uit om samen met collega’s en onze dealers te werken aan het Ford+ plan voor aftersales. Hierbij spelen connectiviteit, langdurige klantrelaties en natuurlijk ook elektrificatie een ontzettend belangrijke rol. De ervaring die ik eerder heb opgedaan binnen het dealerbedrijf komt hierbij goed van pas.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com