• Trouwseizoen is weer begonnen
  • Nieuwe Mustang bijna net zo gewild als iconische model uit de jaren ‘60
  • Uitstraling en comfort belangrijkste redenen bij keuze trouwauto

Er komt een drukke periode aan voor de Ford Mustang: het trouwseizoen is namelijk weer begonnen. Traditioneel laten jonge stellen zich op hun huwelijksdag rondrijden met paard en wagen of in een klassieke auto. Het iconische paard van Ford blijkt echter ook enorm populair voor huwelijken. Lees verder

Ford volgde eerder vijf huwelijken in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk waarbij Mustangs uit verschillende tijdperken een belangrijke rol speelden. Bekijk de video hier: https://youtu.be/ziQYvAGAJPY

“Een Mustang-bruiloft was een vanzelfsprekende keuze voor ons”, zegt Melvin van Staalduinen uit Amersfoort. Samen met zijn vrouw beleefde hij recent zijn trouwdag in een nieuwe Mustang. “Ik ben een echte Ford fan, dus toen ik in 2015 hoorde dat de nieuwe Ford Mustang naar Nederland kwam, wist ik dat ik hiermee zou willen trouwen. De Mustang is krachtig en wild, maar straalt ook klasse uit.”

Hoewel steeds minder Europeanen in het huwelijk treden, trouwen steeds meer stellen liever in een Ford Mustang dan in een traditionele huwelijksauto. Bedrijven als Ford Mustang Wedding (FMW) hebben in acht jaar tijd al ruim 750 Britse stelletjes naar hun trouwlocaties gereden. Ook bij de verschillende verhuurbedrijven in Nederland is de vraag naar de Mustang als trouwauto groot.

“Moderne echtparen willen geen ouderwetse huwelijksauto”, zegt directeur Frazer Rhodes van FMW. “Ze willen iets wat cool is, geweldig uitkomt op de foto’s en comfortabel is om in te rijden. De Mustang voldoet aan al die voorwaarden.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com