• Jaarlijkse Ford Family Day op terrein van Nationaal Militair Museum
  • Nieuwe Mondeo Hybrid Wagon en Focus beschikbaar voor proefritten
  • 'Huge Car Guy’ Roland Tameling als presentator en quizmaster

De jaarlijkse Ford Family Day vindt dit jaar wederom plaats op het terrein van het Nationaal Militair Museum te Soest. De nieuwe Mustang Bullitt vormt naast de zeldzame Mustang Shelby GT-H van Hertz Nederland één van de eyecatchers, maar er is veel meer te zien en te doen. Lees verder

Zo kunnen Ford liefhebbers en potentiële klanten proefrijden met de nieuwe Mondeo Hybrid Wagon en de nieuwe Focus. De Ford-clubs die dit jaar aanwezig zijn, vormen de basis van het evenement.

Autojournalist en ‘Huge Car Guy’ Roland Tameling verzorgt de presentatie en zal een groot aantal geliefde auto’s op het autopodium ontvangen. Elke club mag enkele bijzondere auto’s van de clubleden selecteren voor een interview bij Roland op het podium. Daarnaast zal Roland elk uur leuke prijzen weggeven tijdens de Fun Ford Facts quiz waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

Uiteraard is er ook voor kinderen genoeg te beleven. De Ford Family Day is zondag 30 juni van 11.00 tot 16.00 uur te bezoeken op het terrein van het Nationaal Militair Museum, dat voor de gelegenheid met € 3,50 korting te bezoeken is. Een bezoek aan de Ford Family Day is zoals altijd gratis.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com