• ’Very Gay Raptor’ in het leven geroepen voor verbondenheid met LGBTQ+-gemeenschap en om discriminatie in autobranche en daarbuiten uit te bannen
  • Tijdens liveshows op Goodwood wordt gesproken over dit onderwerp
  • Volgende generatie Ranger Raptor verschijnt op Goodwood voor het eerst als ‘Very Gay Raptor’

Sinds dag één trekt onze 'Very Gay Raptor' veel aandacht. De auto is gebouwd als reactie op een homofobe opmerking op een van onze posts op social media. Inmiddels is het een belangrijk voertuig geworden in onze voortdurende verbondenheid met de LGBTQ+-gemeenschap en ons doel om discriminatie in de autobranche en daarbuiten uit te bannen. Lees verder

De Very Gay Raptor, die al te zien was in de eerste aflevering van onze nieuwe ‘Tough Talks’-serie, is deze week bij ons aanwezig tijdens een live-editie van de show op het Goodwood Festival of Speed.

Tijdens de sessie, gepresenteerd door de Welshe rugbylegende Gareth Thomas, de eerste openlijk homoseksuele rugbyspeler, wordt onderzocht op welke manieren de autobranche met de LGBTQ+-gemeenschap een cultuur van integratie en bondgenootschap kan cultiveren. We gaan een scala aan onderwerpen behandelen en er zijn gasten zoals coureur Abbie Eaton, komiek Catherine Bohart en Lord March – de zoon van de hertog van Richmond, die het Goodwood Festival of Speed en Goodwood Revival heeft opgericht.

De volgende generatie Ranger Raptor verschijnt voor het eerst als de ‘Very Gay Raptor’ en maakt zijn Europese debuut op de beroemde heuvelklim van Goodwood. Bekijk de video hieronder om beide voortuigen te zien. Zelfs al volgen ze elk een eigen pad, qua prestatievermogen en robuustheid doen ze niet voor elkaar onder… en dat wordt niet bepaald door uiterlijke of innerlijke identiteit.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com