• Team doorkruist Nederland 24 uur lang met Ford Mustang GT
  • Belevenissen live te volgen op social media en via YouTube livestream
  • Volgers maken kans op ultieme roadtrip: een bezoek aan de 24 uur van Le Mans 2016 per Ford Mustang

Een nieuwe Ford Mustang GT, een roadtrip van 24 uur door Nederland en een scala aan social media-kanalen waaronder een 24-uurs livestream op YouTube… dat zijn de ingrediënten van de ‘24 uur van Mustang’, die op vrijdag 11 december aanstaande van start gaat. Lees verder

Een belevenis in ‘the all American muscle car’ waarin drie presentatoren social media-volgers meenemen in hun belevenissen. De volgers van de livestream kunnen zelf de ultieme roadtrip winnen: met een Ford Mustang naar de beroemde 24 uur van Le Mans 2016.

De presentatoren maken zich op voor een monsterrit met de nieuwe Ford Mustang GT. Tijdens de ‘24 uur van Mustang’, die aanstaande vrijdag 11 december van start gaat, maken zij een roadtrip van 24 uur door Nederland in de meest krachtige versie van de nieuwe Ford Mustang: de GT, voorzien van een imposante 5.0-liter V8 krachtbron met 421 pk en een koppel van 530 Nm. Hun belevenissen zijn 24 uur lang te volgen via een livestream op YouTube. Daarnaast kan er door volgers van de ‘24 uur van Mustang’ op Twitter ook rechtstreeks met de presentatoren gecommuniceerd worden, via de hashtag #24uurvanMustang.

Droomprijs voor petrolheads

Voor volgers van de ’24 uur van Mustang’ is het 24 uur lang goed opletten. Naast het delen van hun ervaringen tijdens deze roadtrip met de nieuwe Ford Mustang komen er onderweg ook een aantal cijfers en letters in beeld die samen een unieke code vormen. Die code vormt de sleutel tot een prachtige prijs voor echte petrolheads: een roadtrip per Ford Mustang naar de 24 uur van Le Mans, in het weekend van 18-19 juni 2016, waar de Ford GT, 50 jaar na de monsterzege van de Ford GT, weer zijn rentree zal maken.

Mustang-liefhebbers kunnen voor meer informatie over de ‘24 uur van Mustang’ terecht op de Facebook-pagina van Ford Nederland, waar ze zich ook kunnen aanmelden voor de event pagina om op de hoogte te blijven van deze ultieme roadtrip.

Amerikaans icoon leverbaar in Nederland

De ‘24 uur van Mustang’ maakt deel uit van de introductiecampagne voor de nieuwe Ford Mustang, die sinds kort in de Nederlandse FordStores* te bewonderen is. Daarmee is de sportwagen voor het eerst in het 50-jarige bestaan van de Mustang officieel via het Ford distributienetwerk in Nederland te koop. De compleet nieuwe Mustang is qua prestaties en rijdynamiek ook helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van Europese kopers. Dat betekent ondermeer dat de Mustang naast de imposante 5.0-liter V8 ook leverbaar is met een zuinigere 2.3-liter EcoBoost-motor met 317 pk, een koppel van 432 Nm en een brandstofverbruik van 8,0 l/100 km (179 g/km CO2). De 5.0-liter V8 fastback met handgeschakelde zesbak bereikt vanuit stilstand de 100 km/u grens in 4,8 seconden – sneller dan welke Ford in Europa ook, sinds de in kleine oplage geproduceerde Ford GT supercar uit 2005. De Ford Mustang 2.3-liter EcoBoost fastback met handbak bereikt die snelheid in 5,8 seconden.

Prijzen van de Ford Mustang beginnen in ons land bij € 49.600.

# # #

* Voor een overzicht van de Nederlandse FordStores klik hier

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com