Met ingang van 1 december 2016 is Drs. Corine Riem Vis bij Ford Nederland benoemd tot Director Aftersales. Zij volgt in die functie Willem Baudewijns op, die per die datum een nieuwe uitdaging is aangegaan binnen de Europese Ford organisatie. Lees verder

Corine Riem Vis heeft een ruime internationale ervaring en is in diverse managementfuncties actief geweest bij Michelin Benelux, Mercedes-Benz HQ in Duitsland, ING/Nationale-Nederlanden, SNS automotive en Esri (wereldwijd marktleider in Geographic Information Systems (GIS) t.b.v. ondermeer digitale kaarten en analyses). Corine is afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Communicatiewetenschappen) en aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (Bestuurskunde). Naast haar dagelijkse werkzaamheden is Corine lid van de Raad van Toezicht bij VeiligheidNL.

Brede ervaring in automotive
“In mijn nieuwe functie als Director Aftersales bij Ford Nederland, zal ik gebruik maken van mijn  brede expertise in tal van disciplines binnen de automotive branche. Deze ‘tak van sport’ is net zo belangrijk als de verkoop van nieuwe auto’s. Aftersales zorgt ervoor dat de duurzame mobiliteit van de auto na de aanschaf gewaarborgd blijft. Moderne auto’s staan bol van de ingrijpende elektronica voor veiligheids- en connectiviteitssystemen, waardoor aan Aftersales-medewerkers en –afdelingen steeds hogere eisen worden gesteld. Ontwikkelingen als digitalisering, vergaande transparantie en nieuwe businessmodellen volgen elkaar in rap tempo op. Uitdagingen die volop kansen bieden om de klant in deze snel veranderende wereld optimaal van dienst te zijn,” aldus Corine Riem Vis.

Gerard Bolder, Algemeen Directeur van Ford Nederland: “Wij heten Corine van harte welkom in ons team op de positie van Director Aftersales. Zij wordt verantwoordelijk voor een zeer belangrijk onderdeel van onze business. Mede namens alle collega’s bij Ford Nederland wens ik haar veel succes in haar nieuwe, uitdagende job.”

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com