• Primeur; nieuwe Ford GT voor het eerst in Nederland te zien
  • 40 jaar Ford Fiesta
  • Proefrijden in nieuwe Ford Edge SUV
  • Locatie: Nationaal Militair Museum te Soest, toegang is gratis

Op 4 september organiseert Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor iedereen die het merk een warm hart toedraagt. Van 11.00 tot 16.00 uur verandert het terrein voor het Nationaal Militair Museum in Soest in een waar Mekka voor de Ford liefhebber. Alle Ford clubs en liefhebbers zijn welkom om met hun auto’s aanwezig te zijn. Uiteraard zorgt Ford Nederland voor de mooiste paradepaardjes uit de hedendaagse line-up en ook is er vermaak voor de kinderen. Lees verder

40 jaar Fiesta
In 2016 is het precies 40 jaar geleden dat de Ford Fiesta geïntroduceerd werd. Met behulp van de liefhebbers die in het bezit zijn van de vroegere generaties Fiesta zal een tijdlijn gemaakt worden van het allereerste model tot aan de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-Line.

Maak zelf kennis met de nieuwe Ford Edge
Recent introduceerde Ford de nieuwe Ford Edge aan de internationale auto media. Tijdens de Ford Fan Day kunt u ook zelf middels een proefrit kennis maken met de nieuwste SUV van Ford. Hiervoor is een korte route uitgezet die men na inschrijving ter plaatse en vertoon van rijbewijs kan rijden.

Ford GT supercar
We zijn er enorm trots op dat we voor deze gelegenheid een Ford GT showauto naar Nederland kunnen halen. De aanwezige Ford liefhebbers hebben hiermee de primeur, want op 4 september is het de eerste keer dat deze bijzondere lichtgewicht sportauto publiekelijk te zien zal zijn.

Car of the Show
Uiteraard is er op 4 september ook aan de kinderen gedacht en bestaat de mogelijkheid om met een korting van € 2,50 p.p. het Nationaal Militair Museum te bezoeken. Ook is er een interactief element. De bezoekers van de Ford Fan Day wordt namelijk gevraagd hun ‘Car of the Show’ te kiezen. Na het tellen van de stemmen worden om 15.00 uur de nummers één, twee en drie bekend gemaakt. Naast de eeuwige roem ontvangen de winnaars een bokaal en een Meguiar’s pakket. Onder de mensen die hun stem hebben uitgebracht wordt een Focus RS modelauto verloot. Kortom; bent u een Ford liefhebber? Zet de Ford Fan Day dan met een dikke stift op 4 september in uw agenda!

Blijf op de hoogte van al het nieuws op de Ford Fan Day Facebook eventpagina.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com