• Uitgebreid pakket rijhulpsystemen voor elke Mustang Mach-E
  • Upgrades voor nog meer comfort en nieuwe stylingaccenten
  • Krachtige elektrische SUV: maximaal trekgewicht verhoogd naar 1.500kg

Ford maakt de Mustang Mach-E1 nog aantrekkelijker voor iedereen die de overstap naar elektrisch rijden wil maken. Voortaan biedt de Mustang Mach-E een fors uitgebreid pakket aan rijhulpsystemen. Ook zijn er upgrades voor meer comfort en nieuwe fraaie stylingopties om de Mustang Mach-E te personaliseren. Lees verder

Voortaan is elke Mustang Mach-E voorzien van Intelligent Automated Cruise Control2. Met dit systeem kiest de auto – op basis van verkeersborden, informatie uit het navigatiesysteem en camera’s – automatisch de juiste kruissnelheid. Zo anticipeert de Mustang Mach-E nog beter op bochten, afslagen en rotondes.

Automatisch inparkeren
Verder beschikt elke Mustang Mach-E tegenwoordig over Active Park Assist 2.02. Dankzij 360-graden cameratechnologie kan de auto hiermee met één druk op de knop volledig automatisch inparkeren.

Wie kiest voor een Mustang Mach-E met Extended Range-batterij (netto 88 kWh) kan voortaan een zwaardere aanhanger of caravan trekken. Ford heeft het maximaal geremd trekgewicht verhoogd van 1.000 kg naar 1.500 kg3. Dit geldt zowel voor uitvoeringen met achterwielaandrijving als versies met all-wheel drive.

Nieuwe liefhebbers
De Mustang Mach-E overtuigt autoliefhebbers elektrisch te gaan rijden. Veel mensen kiezen voor Ford vanwege het elektrische rijplezier, de gedurfde styling en het rijbereik van Fords eerste volledig elektrische SUV. Ongeveer 88 procent van alle Mustang Mach-E eigenaren reed hiervoor in een auto van een ander merk.

“Bij de ontwikkeling van de Mustang Mach-E is hebben we er alles aan gedaan om de auto het karakter en de prestaties te geven van onze iconische Mustang sportauto. Nu hebben we de eerste SUV binnen de Mustang-familie nog aantrekkelijker gemaakt voor de groeiende groep klanten die met ons de elektrische revolutie wil beleven”, zegt General Manager Martin Sander van Ford Model e, Europe.

Nog meer opties
Met een breder aanbod aan uitrustingsniveaus en opties kan iedereen zijn of haar nieuwe Mach-E verder personaliseren. Zo is nu ook de Premium specificatie beschikbaar voor achterwielaangedreven uitvoeringen met Extended Range-batterij (88 kWh). Dat betekent 19” lichtmetalen velgen, Adaptive LED-koplampen met Glare-Free Auto High Beam2, achtvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen en rode remklauwen in combinatie met zwarte stylingaccenten. Deze Premium specificatie was eerder alleen te vinden op all-wheel drive versies van de Mustang Mach-E. Het aanbod aan lichtmetalen velgen is uitgebreid met twee nieuwe designs en op alle uitvoeringen zijn de lakkleuren Vapor Blue en Carbonized Grey verkrijgbaar.

###

1 Ford Mustang Mach-E levert met een volgeladen accu tot 610 kilometer WLTP gehomologeerd zuiver elektrisch rijbereik. In de praktijk kan de actieradius variëren onder invloed van meerdere factoren (zoals weersomstandigheden, rijstijl, routeprofiel, conditie van de auto, leeftijd en conditie van de lithium-ion accu).

2 Rijhulpsystemen zijn bedoeld als aanvulling op, niet op vervanging van de bestuurder. De bestuurder moet alert blijven en vaardig de auto blijven beheersen.

3 De maximale bagageruimte en laadcapaciteit kunnen worden beïnvloed door gewicht en gewichtsverdeling.

De opgegeven WLTP-brandstof/energieverbruiken, CO2-emissies en elektrische actieradius worden bepaald volgens de technische voorschriften en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151, zoals laatstelijk gewijzigd. De toegepaste standaardtestprocedures maken een vergelijking tussen verschillende voertuigtypes en verschillende fabrikanten mogelijk.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com