• Vier Ford S-MAX Vignale-varianten, leverbaar vanaf € 48.365
  • Uitgebreide, hoogwaardige extra services
  • Tijdbesparende dienstverlening voor Vignale-klanten
  • Vignale-lijn wordt in toekomst verder uitgebreid met andere modellen

De moderne automobilist stelt steeds hogere eisen aan zijn mobiliteit; niet alleen aan de auto maar ook aan de dealer en diens mobiliteitsvoorzieningen. Tijdsbesparing speelt daarbij een belangrijke rol. De selectie en aanschaf van een nieuwe auto vormt ‘slechts’ een onderdeel van de behoeften en wensen op het gebied van vervoer. Lees verder

Ford heeft voor de optimale product- en eigenaarservaring het Ford Vignale-programma in het leven geroepen. Hiermee kunnen zelfs de meest veeleisende klanten hun tijd volledig benutten en profiteren van een optimale dienstverlening. Met Vignale biedt Ford haar klanten het beste als het gaat om luxe en service. Na de Mondeo Vignale zijn nu vier S-MAX uitvoeringen aan het Vignale-portfolio toegevoegd, en er zullen er meer volgen. Ford Nederland heeft de prijzen bekendgemaakt en de nieuwe S-MAX Vignale is te bestellen en zeer binnenkort ook bij de FordStores te bewonderen.

Ford S-MAX Vignale

De Ford S-MAX Vignale, die zich op tal van punten onderscheidt van zijn concurrenten, is speciaal ontworpen voor de veeleisende automobilist en zijn reisgenoten. Het ruime en comfortabele Ford MPV-model heeft een eersteklas design, bij de productie is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, de afwerking is superieur en het uitrustingsniveau is verfijnd en exclusief. Dit nieuwste Vignale-model beleefde eerder dit jaar zijn werelddebuut tijdens de Salon van Genève.

Vignale-uitrusting

Vignale staat allereerst voor luxe en stijlvolle designelementen. Aan de buitenzijde is de S-MAX Vignale onmiddellijk herkenbaar aan de exclusieve parelmoerlak, zoals Vignale Milano Grigio of Vignale White Platinum. Zorgvuldig samengestelde exterieurdetails versterken het gevoel van exclusiviteit, zoals de aluminium Vignale-sierlijsten met reliëf rond de achterklep en de 19-inch gepolijste aluminium velgen. Het interieur is voorzien van hoogwaardig, gewatteerd Windsor-leer met opvallende stiksels in tuxedostijl op de stoelen en aan de binnenkant van de portieren. De bekleding is verkrijgbaar in de lichte kleur Cashmere en de donkere kleur Ebony. Het Ebony leer is doorgevoerd op de middenarmsteun en op het dashboard.

De Ford S-MAX Vignale is standaard uitgerust met het vernieuwde, snellere SYNC 3-communicatie- en entertainmentsysteem en het geavanceerde Active Noise Control dat het motorgeluid neutraliseert door de speakers in het interieur tegengestelde geluidsgolven te laten produceren.

Vignale dienstverlening

Het tweede, even belangrijke onderdeel van Ford Vignale is de aanvullende, exclusieve serviceverlening op het gebied van onderhoud, reizen, evenementen en lifestyle. Het programma is gebaseerd op de doelstelling om Vignale-klanten in staat te stellen hun tijd optimaal te besteden. Zij kunnen met behulp van de Vignale-boekingsdienst de entree, met persoonlijke aandacht, voor belangrijke evenementen bestellen.

Ford Vignale-klanten eisen hoogwaardige ervaringen en beschouwen tijd als belangrijke luxe. Ford biedt een service op maat om klanten in heel Europa te helpen om op een efficiënte manier exclusieve reis- en lifestyle-ervaringen te organiseren, zoals op maat samengestelde vakanties, romantische spaweekenden en luxe trips. Ford houdt klanten op de hoogte van de nieuwste exclusieve reis- en lifestylemogelijkheden via een maandelijkse e-mailupdate. Een Vignale klant is natuurlijk altijd welkom bij de FordStore, maar voor een onderhoudsafspraak hoeft de Vignale rijder geen tijd vrij te maken om naar de FordStore te rijden. De auto wordt naar wens netjes thuis of op kantoor opgehaald en weer afgeleverd.

Ford Vignale-lijn verder uitgebreid

Klanten, geïnteresseerd in de Mondeo, hebben in de diverse FordStores en Vignale Lounges in ons land inmiddels kennis kunnen maken met de Vignale-uitvoering. De Ford S-MAX Vignale betekent een volgende stap in de lancering van de Vignale-lijn. Eind dit jaar worden de Edge Vignale en Kuga Vignale nog toegevoegd aan het pallet. Deze uitbreiding stelt klanten die op zoek zijn naar een verbeterde product- en eigenaarservaring in staat om te kiezen uit een breder assortiment luxueuze Vignale-modellen. In de toekomst zal het Vignale-modelprogramma nog verder worden uitgebreid.

Vignale-beleving in de FordStores

De oriëntatie voor een Ford S-MAX Vignale kan niet beter dan in één van de 10 FordStores in Nederland. Een FordStore is een ‘flagship’ Ford dealer waar het hele gamma van Ford te bewonderen is, inclusief exclusieve modellen als de Mustang en Vignale. De FordStores zijn ontspannen, informeel en vol interactieve technologie. De speciale Vignale-lounge is dé plek om alle voordelen en unieke features van het Vignale-programma te ontdekken waar de Vignale-relatiemanager zorgt voor een persoonlijke service en de klant de unieke ervaring beleeft van de interactieve Vignale Touch Table.

Wanneer de klant geen tijd heeft om de Vignale-modellen te bewonderen in de FordStore, kan de vindingrijke Vignale-relatiemanager te hulp schieten. Bekijk hier het voorbeeld van Robert die Executive Director Willem door middel van Facetime – op grote afstand van elkaar – de Vignale laat zien.

Prijzen

De prijzen voor de verschillende varianten zijn:

Benzine

• S-MAX Vignale 1.5 EcoBoost 118 kW (160 pk) € 48.365
• S-MAX Vignale 2.0 EcoBoost Automaat 177 kW (240 pk) € 55.365

 

Diesel

• S-MAX Vignale 2.0 TDCi Powershift 110 kW (150 pk) € 56.745
• S-MAX Vignale 2.0 TDCi Powershift 154 kW (210 pk) € 62.445

Unieke Vignale-collectie

De Vignale-collectie biedt een portfolio van exclusieve Vignale-accessoires, zoals een handgemaakte leren iPad-hoes, een Vignale aktetas, een mobiele oplader met hoogwaardige leren afwerking, een leren Vignale-pennenset van LAMY, een leren hoes voor reisdocumenten, een portemonnee en een leren zonnebrilhouder. Elke maand ontvangen de personen die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in de Ford Vignale modellen de Vignale Owners Club mailing met interessante artikelen uit het Vignale magazine. De Vignale Owners Club biedt toegang tot exclusieve aanbiedingen op het gebied van muziek, reizen, sport, mode en nog veel meer.

Meer informatie over en beeldmateriaal van Ford Vignale treft u aan via deze link: http://vignale.fordpresskits.com/

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com