• Tot 30 km verder rijden op een volle accu en forse hogere snellaadcapaciteit voor meest verkochte uitvoeringen van elektrische Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang Mach-E zoeft zijn nieuwe modeljaar in met een aantal interessante updates. Het belangrijkste nieuws is van toepassing op de meest verkochte uitvoering in de line-up, de Standard Range RWD. Deze krijgt (overigens net als de AWD versie) vanaf het nieuwe modeljaar niet alleen een groter bereik (RWD+30km en AWD+28 km), maar bieden nu net als de Mach-E Extended Range ook een maximale snellaadcapaciteit van maximaal 150 kW. Voorheen was dit 115 kW. Lees verder

Er kan voortaan ook langer met een hoger vermogen worden geladen, waardoor DC-snelladen van 10 – 80 % niet langer 39 minuten, maar 33 minuten duurt. Na 10 minuten snelladen kan met de vernieuwde technologie tot 124 km (RWD) of 113 km (AWD) worden bijgeladen. Voorheen was dit respectievelijk 91 of 85 km.

Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere effiency en een effectievere voorverwarming bij snelladen. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn batterij ook bij lagere temperaturen sneller opladen.

Het nieuwste modeljaar brengt nóg meer updates met zich mee. De Mustang Mach-E staat voortaan niet meer standaard op 18-inch, maar 19-inch lichtmetalen velgen. Deze worden standaard voorzien van Aero Covers voor een lagere luchtweerstand. Ook het onderstel van de volledig elektrische Mustang is in detail aangepast om de rijkwaliteit op een nóg hoger niveau te brengen.

Mustang Mach-E rijden bereikbaarder dan ooit
De Ford Mustang Mach-E Standard Range RWD heeft in het nieuwe modeljaar een scherpe vanafprijs van € 51.2001. Deze vernieuwde uitvoering kan nu tot 470 kilometer3 rijden op een volle accu en is zeer rijk uitgerust.

Opvallende standaard aanwezige features zijn het Active Park Assist waarmee de auto volledig automatisch kan worden ingeparkeerd, Adaptive Cruise Control met Lane Centring Assist en Stop&Go, een elektrisch verwarmbaar stuurwiel en SYNC 4 met navigatie. Voor deze Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 281 per maand2, gebaseerd op een fiscale waarde van € 49.7004 exclusief opties.

Profiteren van een zeer korte levertijd en een nog scherpere prijs? Ford biedt de Mustang Mach-E Standard Range RWD van het huidige modeljaar tijdelijk aan voor een nóg scherpere vanafprijs van € 49.2001. Voor deze uit voorraad leverbare Mustang Mach-E geldt een fiscale bijtelling vanaf € 268 per maand2, gebaseerd op een fiscale waarde van € 47.7004 exclusief opties. Leasen met Ford Operational Lease kan voor € 689 per maand5. En dit is scherp in het segment. De Mustang Mach-E is met deze tijdelijke vanafprijs bereikbaarder dan ooit.

# # #

 1De vanafprijzen zijn consumenten(advies)prijzen inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaande uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, schoonmaken en poetsen, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle tank brandstof).

2Het netto bijtellingstarief is gebaseerd op de inkomstenbelastingschijf van 37,07%.

3De vermelde elektrische actieradius is gemeten volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. Rijbereik berekend door fabrikant op basis van computersimulaties en volgens inschatting op basis van de WLTP-calculatie methodiek. Het actuele rijbereik is afhankelijk van externe factoren, rijstijl, onderhoud en de leeftijd van de lithium-ion batterij.

4De fiscale waarde betreft de consumenten(advies)prijs inclusief BTW, BPM exclusief de (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto.

5Ford Operational Lease wordt aangeboden door Ford Lease. Wanneer er een offerte wordt aangevraagd dan verwerkt Ford Lease de persoonsgegevens als verwerkingsverantwoordelijke onder de privacywetgeving. De getoonde (vanaf)prijzen zijn altijd exclusief btw en zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000km p.j. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Een offerte is onder voorbehoud van klant- en kredietacceptatie door Ford Lease. Prijswijzigingen voorbehouden. De voorwaarden en privacyverklaring van Ford Lease zijn te raadplegen op ford.nl.

###

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com