• Significante prijsaanpassingen maken volledig elektrische Ford Mustang Mach-E nóg bereikbaarder
  • Particulieren kunnen met SEPP-subsidie tijdelijk al instappen vanaf € 41.3501

Ford Nederland past de prijzen van de Mustang Mach-E aan en maakt hiermee elektrisch rijplezier bereikbaarder dan ooit. De volledig elektrische Ford met Mustang-genen is nu al te bestellen met een consumentenadviesprijs van € 46.3001, inclusief kosten rijklaarmaken. Dit betekent dat de Mustang Mach-E met zijn fiscale waarde van € 44.8002 nu ook in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie van € 2.950. Particuliere klanten kunnen nu, na aftrek van de SEPP-subsidie, al vanaf € 43.3501 inclusief kosten rijklaarmaken instappen in een riant uitgeruste Mustang Mach-E 72,6 kWh met een range van 470 km3. Lees verder

De nieuwe, uiterst aantrekkelijke prijzen komen bovenop de recente modeljaarupgrades waaronder een met 30 km verhoogd bereik tot 470 km en een maximale snellaadcapaciteit van 150 kW voor de Standard Range uitvoering. Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere effiency en een effectievere voorverwarming bij snelladen. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn batterij ook bij lagere temperaturen sneller opladen. Ook het onderstel van de volledig elektrische Mustang is in detail aangepast om de rijkwaliteit op een nóg hoger niveau te brengen.

De nieuwe vanafprijzen van de Mustang Mach-E zijn ook goed nieuws voor zakelijke rijders vanwege de verder verlaagde fiscale bijtelling vanaf € 235 per maand4, gebaseerd op een fiscale waarde vanaf € 42.8004 exclusief opties. Ander goed nieuws voor zakelijke rijders is de eveneens aangepaste prijs van de in dit segment meestverkochte uitvoering, de Mach-E Premium Extended Range RWD 91 kWh. Deze bestseller is er voortaan vanaf € 54.4001 en is nu al te rijden met een fiscale bijtelling vanaf € 310 per maand4.

Tijdelijk extra voordeel
Voor een beperkte voorraadd Mach-E Standard Range RWD 70 kWh modellen met een range van 440 km3 van het vorige modeljaar, geldt tijdelijk een nóg aantrekkelijkere vanafprijs. Na aftrek van de SEPP-subsidie komt deze uit op € 41.3501. Ook de voorraadmodellen van de Mustang Mach-E Extended Range RWD 91 kWh is extra bereikbaar geprijsd, vanaf € 52.3151.

Deze twee uitvoeringen zijn uitsluitend leverbaar zolang de voorraad strekt.

De nieuwe vanafprijzen zijn:

De Mustang Mach-E is hier te configureren en de prijslijst is hier te vinden.

###

1De vanafprijzen zijn consumenten(advies)prijzen inclusief BTW, BPM en (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto (bestaande uit een nulbeurt, 2 kentekenplaten, schoonmaken en poetsen, transportkosten, recyclingsbijdrage, leges, gevarendriehoek, lampenset, lifehammer, hesjes en een volle batterij). De kosten rijklaarmaken voor de Mustang Mach-E bedragen € 1.500.

2De fiscale waarde betreft de consumenten(advies)prijs inclusief BTW, BPM exclusief de (onvermijdbare) kosten voor het rijklaar maken van de auto. De kosten rijklaarmaken voor de Mustang Mach-E bedragen € 1.500.

3De vermelde elektrische actieradius is gemeten volgens de World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) vastgesteld door de (EU) 2017/1151. Rijbereik berekend door fabrikant op basis van computersimulaties en volgens inschatting op basis van de WLTP-calculatie methodiek. Het actuele rijbereik is afhankelijk van externe factoren, rijstijl, onderhoud en de leeftijd van de lithium-ion batterij.

4Het netto bijtellingstarief is gebaseerd op de inkomstenbelastingschijf van 36,97%.

###

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com