• Ford Nederland voegt twee gecertificeerde ombouwers voor bedrijfswagens toe aan Ford Qualified Vehicle Modifiers (QVM) programma
  • QVM programma: erkende ombouwpartners voor maatwerkoplossingen volgens kwaliteits- en veiligheidsnormen Ford Bedrijfswagens
  • Van den Born uit Waalwijk en GEFCO Automotive sluiten zich aan als nieuwe partners

Ford Nederland heeft twee gecertificeerde ombouwers aan het Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Van den Born en GEFCO Automotive hebben onlangs hun certificaten ontvangen. Lees verder

Eind 2018 sloten de eerste partners zich aan bij het Ford QVM programma: Snoeks Automotive en Tribus. Het programma zal nog verder worden uitgebreid met tenminste drie andere partijen.

Ook de nieuwe ombouwpartners zullen maatwerkoplossingen bieden volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voorschrijft. Zo moeten ze een uitgebreid kwaliteitsproces geïmplementeerd hebben en voor de ombouw een garantie bieden die overeenkomt met de garantievoorwaarden van Ford.

“Door nieuwe partners aan te sluiten bij ons QVM programma kunnen we extra diversiteit leveren binnen onze Transit range. Tegelijkertijd kunnen we de kwaliteit waarborgen en de klant het voordeel bieden van one stop shopping via de Transit Centrum Dealer”, aldus Emil Bos, manager Commercial Vehicles bij Ford Nederland.

Van den Born
Van den Born levert open laadbakken, kippers en glasrastelen voor het complete bedrijfswagengamma van Ford. De kernwaarden van Van den Born zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en service. Door jarenlange ervaring op het gebied van op- en ombouw én de ontwikkeling in de diverse productgroepen sluiten de producten van Van den Born naadloos aan bij de wensen van de klant.

GEFCO Automotive
GEFCO is full-service ombouwpartner voor verschillende specialisaties. GEFCO is innovatief, oplossingsgericht en heeft oog voor de toekomst om naar wens elke mogelijke Ford bedrijfswagen te voorzien van een duurzame en efficiënte oplossing, waar het gaat om geconditioneerd vervoer.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com