Geachte persrelatie,

Het Ford PR-team wenst u het allerbeste voor 2017! De titel zegt eigenlijk alles; wij zijn het nieuwe jaar fris van start gegaan, gaan binnenkort verhuizen en hebben kortgeleden een nieuwe collega mogen verwelkomen.

Na ruim 30 jaar Ford Nederland aan de Amsteldijk in Amsterdam is het tijd voor een nieuwe werkplek, die beter is afgestemd op onze wensen en de huidige bedrijfsgrootte. Zoals u op de foto kunt zien, zijn wij er helemaal klaar voor maar moet er nog het één en ander gebeuren om de nieuwe werkplek wat aan te kleden. Vanaf 16 januari verwachten wij dat alles ‘up and running’ is en bent u van harte welkom om een kop koffie te komen drinken en ons nieuwe kantoor te komen bekijken.
Wellicht hebben we dan ook de gelegenheid om onze nieuwe collega, Annelous Neven, aan u voor te stellen. Annelous werkt drie dagen per week voor ons en vervangt Laurens van Bergeijk die tegenwoordig fulltime op de Marketing afdeling van Ford Nederland werkzaam is. Annelous zal zich voornamelijk gaan bezighouden met onze sociale media kanalen en het verzenden van persberichten.

Uiteraard kunt u ook in 2017 op productvlak veel van Ford verwachten met als één van de highlights de introductie van de nieuwe Ford Fiesta; de best verkochte compacte auto van Europa. De nieuwe Fiesta kunnen we naar verwachting in de zomer aan u uitlenen vanaf ons nieuwe adres. Tot die tijd zijn we u graag van dienst met de nieuwe KA+, de Kuga ST-Line, de S-MAX Vignale of, binnenkort nieuw in onze vloot; de Edge Vignale.

Nogmaals een mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar gewenst en graag tot ziens aan de Stroombaan 16 te Amstelveen!

Met vriendelijke groet,

Annelous Neven
Marcia Kappen
Sebastiaan van de Pol

Adresgegevens vanaf 16 januari:
Ford Nederland B.V.
Stroombaan 16
1181 VX Amstelveen

Postbus 175
1180 AD Amstelveen

Tel. 020-5044504

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com