• Succes Ford Transit Custom Economy Edition krijgt vervolg
  • Transit Courier Economy Edition 1.5 TDCi vanaf € 9.995
  • Transit Connect Economy Edition 1.6 TDCi vanaf € 11.495
  • Transit Courier en Transit Connect meest veilige en zuinige bestelauto’s in segment
  • Inclusief gunstig 0,0% Financial Lease aanbod

In navolging op de succesvolle Ford Transit Custom Economy Edition, introduceert Ford nu ook aantrekkelijke Economy Editions van de Transit Courier en Transit Connect. Daarmee maakt Ford een complete serie scherp geprijsde Transit-modellen bereikbaar voor elke ondernemer. Lees verder

Met de introductie van de Transit Custom Economy Edition zorgde Ford begin dit jaar voor een ijzersterk aanbod in de klasse van de lichte bedrijfswagens. Naast de lage kilometerkostprijs en hoge functionaliteit – eigenschappen die de Transit mede de titel Bestelauto van het Jaar bezorgden – combineert de Transit Custom Economy Edition deze kenmerken met een aantrekkelijke vanafprijs van € 16.900. Het grote succes van die bewezen formule resulteert nu in de Transit Courier Economy Edition en Transit Connect Economy Edition, die vertrouwen op diezelfde sterke eigenschappen.

Transit Courier Economy Edition
Met de Transit Courier Economy Edition lanceert Ford een besteller inclusief dieselmotor onder de magische € 10.000 grens. Deze vlotte, compacte Economy Edition beschikt standaard over een 55 kW/75 pk sterke 1.5-liter Duratorq TDCi-dieselmotor. Zijn laadruimte van 2,3 m3 maakt de Transit Courier Economy Edition niet alleen tot de ruimste bestelauto in het compacte segment, hij is tevens de zuinigste en veiligste. Andere sterke punten zijn onder andere een laadvermogen van 585 kg, het Easy Fuel systeem, ESP met Hill Start Assist en Load Adaptive Control, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een volledig laadschot, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel en een middenconsole met twee bekerhouders en ruimte voor A4-formaat documenten.

Dat alles combineert Ford in deze Economy Edition voor een prijs vanaf € 9.995.

Voor de geringe meerprijs van € 600,- levert Ford het Cool & Connected Pack, bestaande uit airconditioning, een audiosysteem, bluetooth connectiviteit en het innovatieve MyFord Dock waarmee mobiele apparaten kunnen worden bevestigd en opgeladen.

Transit Connect Economy Edition
De Transit Connect Economy Edition heeft dezelfde ijzersterke eigenschappen als de Transit Custom & Courier Economy Editions. In deze klasse is de Connect niet alleen de zuinigste en meest veilige besteller, maar heeft hij naast een laadruimte van 2,9 m3 tevens het hoogste geremde aanhangvermogen (1.200 kg). Voor de aandrijving vertrouwt de Transit Connect Economy Edition op de 1.6 Duratorq TDCi met 55 kW/75 pk. Andere highlights van deze special edition zijn ondermeer een laadvermogen van 625 kg, het Easy Fuel systeem, ESP met Hill Start Assist en Load Adaptive Control, centrale vergrendeling met afstandsbediening, een volledig laadschot, elektrisch bedienbare ruiten met ‘one shot down’ bediening voor de bestuurder, een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel en een open middenconsole met 12V- en AUX-aansluitingen, twee bekerhouders en ruimte voor een A4 map of laptop.

Ford levert de Transit Connect Economy Edition nu al vanaf € 11.495. Ook voor deze uitvoering zorgt het Cool & Connect Pack voor de meerprijs van € 600 voor extra comfort met airconditioning en een radio met bluetooth connectiviteit. Voor wie prijs stelt op nog meer laadruimte, is de Transit Connect Economy Edition er voor een meerprijs van € 2.000 ook in een L2-uitvoering met lange wielbasis, een laadruimte van 3,6 m3 met een laadvermogen tot 1.000 kg en een zijschuifdeur.

Financial Lease tegen 0,0% rente
Kopers van de Transit Courier Economy Edition en Transit Connect Economy Edition profiteren tijdelijk van een aantrekkelijk Financial Lease aanbod. Daarbij is een aanbetaling of inruil mogelijk, evenals een slottermijn. Transit-kopers kiezen daarbij voor de looptijd die bij hun persoonlijke situatie past. Het 0,0% Financial Lease aanbod kan met een looptijd tot 24 maanden gekozen worden. Financial Lease is een product van Ford Credit en wordt aangeboden door de Ford-dealer. Dat betekent dat Transit-kopers ook voor financieringen terecht kunnen bij hun eigen, vertrouwde Ford-dealer.

Succesvolle Transit-range
De Transit is één van ’s werelds populairste bedrijfswagens, waarvan er inmiddels bijna 8 miljoen zijn gebouwd. Allemaal achter elkaar gezet, zouden die Transits de omtrek van de aarde omspannen. Dankzij de nieuwste generatie Transits behoudt Ford haar toonaangevende positie in het segment van de lichte bedrijfswagens. De kwaliteit van de modellen, de lage exploitatiekosten en het sterke dealer- en servicenetwerk werden recent voor de tweede keer bekroond met de titel ‘Bestelauto van het Jaar’. Dankzij de uitgebreide modellijn van vier Transit-modellen is Ford in het eerste halfjaar van 2015, met een stijging van de verkoopaantallen van maar liefst 33 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, het op één na best verkopende bedrijfswagenmerk in Europa geworden.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com