• Ford Nederland breidt opnieuw het Ford Qualified Vehicle Modifiers (QVM) programma voor bedrijfswagens uit met vier gecertificeerde ombouwers
  • QVM programma: erkende ombouwpartners voor maatwerkoplossingen volgens kwaliteits- en veiligheidsnormen van Ford
  • Smartbox Nederland B.V., Tijhof Autotransportsystemen, VB-Airsuspension en Veth Automotive sluiten aan

In de afgelopen periode heeft Ford Nederland nieuwe gecertificeerde ombouwpartners aan het Qualified Vehicle Modifier (QVM) programma toegevoegd. Smartbox Nederland B.V., Tijhof Autotransportsystemen, VB-Airsuspension en Veth Automotive zijn onlangs toegetreden. Lees verder

Ford Nederland startte eind 2018 met het programma. Eind dat jaar sloten de eerste partners zich aan bij het Ford QVM programma. Afgelopen najaar volgden twee nieuwe partners: Van den Born en GEFCO Automotive. Daaropvolgend breidde Ford Nederland het programma snel uit.

Door het QVM programma te blijven uitbreiden, kan Ford Nederland diverse specialistische producten leveren binnen de Transit range. Met de nieuwe partners is de Ford Transit range inmiddels beschikbaar met verschillende soorten chassisopbouw, maar bijvoorbeeld ook als laadwagen. Bovendien bieden de nieuwe partners maatwerk, wat betekent dat er een oplossing is voor iedere klant.

Ook de nieuwe ombouwers hebben de voorgeschreven kwaliteitsprocessen succesvol geïmplementeerd. “We willen uiteraard dat onze partners voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voorschrijft. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen. Tevens bieden de partners garantie die overeenkomt met de garantievoorwaarden van Ford”, aldus Emil Bos, manager Commercial Vehicles bij Ford Nederland.

Tijhof Autotransportsystemen
Tijhof Autotransportsystemen is gespecialiseerd op het gebied van autotransporters. Met meer dan zeventig jaar ervaring in de carrosseriebouw ontwikkelt, produceert en importeert Tijhof Autotransporters en aanhangwagens. Tijhof zorgt voor het efficiënt vervoeren van één auto tot een laadcapaciteit van acht of zelfs negen personenauto’s. Tijhof levert maatwerkoplossingen naar de wens van de klant.

Smartbox Nederland B.V
Smartbox Nederland B.V. is producent van gesloten laadbakken en heeft voor elk Ford chassis een oplossing. Door slim innoveren en engineeren is de Smartbox gemiddeld twintig tot 25 procent lichter. Smartbox is de perfecte oplossing voor distributie en ‘last mile’ transport. Afhankelijk van het type box, heeft de Smartbox een laadvermogen tot ongeveer 1.300 kg. De Smartbox is daarnaast honderd procent recyclebaar.

VB-Airsuspension
VB-Airsuspension is al meer dan 25 jaar ontwikkelaar en leverancier van kwalitatief hoogwaardige (lucht)veersystemen voor de lichte bedrijfswagens van Ford. Met het uitgebreide productgamma is er voor elke klantenwens een oplossing. De producten van VB-Airsuspension voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Veth Automotive
Veth Automotive is een internationale allround leverancier voor het aanpassen en inrichten van bedrijfswagens tot vijf ton GVW. Door jarenlange ervaring, intensieve samenwerking met (auto)fabrikanten en vakkennis, is het aanpassen van bedrijfswagens tot klantgerichte oplossingen specialisme geworden.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com