• Ford onthult nieuw Performance-voertuig voor rijders en gamers op Gamescom
  • Bezoekers van de Ford-stand kunnen hun vaardigheden testen op een speciaal gebouwde 4D-racesimulator
  • Gamescom, van 21 tot 25 augustus, is Europa's grootste gamebeurs

De echte en virtuele wereld lopen naadloos in elkaar over op Gamescom, waar Ford een nieuw Performance-voertuig zal onthullen - zowel voor bestuurders als gamers. Lees verder

Het is de eerste keer dat er een nieuw model wordt onthuld op Europa’s grootste game-evenement. Gamescom is geopend van 21 tot 25 augustus, in Keulen, Duitsland. Het nieuwe Performance model belooft het plezier terug te brengen naar on- en off-road rijden. Daarnaast zal het model ook worden toegevoegd aan een nieuwe race game, waardoor gamers het voertuig op de limiet kunnen rijden op virtuele racebanen.

Op de Ford-stand in hal 8 kunnen bezoekers hun skills laten zien op acht race-pods en een speciale 4D-racesimulator, speciaal gebouwd voor het evenement. De 4D simulator biedt de meest realistische ervaring van het rijden met een Ford Performance voertuig.

Elke dag wint de persoon die het dagronderecord op de 4D-simulator weet te behalen een reis naar de UK om een ​​dag mee te lopen met het succesvolle M-Sport Ford World Rally Team.

Delen
Aanmelden

Persberichten in uw inbox ontvangen?
Meld u direct aan!

Aanmelden
Sebastiaan van de Pol
Press & Public Affairs

Sebastiaan van de Pol
PR Manager Ford Nederland B.V.
Telefoon: +31(0)20-5044504
E-mail: prfordnl@ford.com